Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Τέθηκε σε καραντίνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό – Τέθηκε σε καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Όπως αποκάλυψε ο υπουργός χθες το πρωί, είχε υποβληθεί σε rapid test και είχε βγει αρνητικό, όμως χθες το βράδυ ξαφνικά ανέβασε πυρετό, έτσι αμέσως έκανε PCR test τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν πως τελικά είναι θετικός στον ιό.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του πως είναι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρει ότι θα περάσει ήπια τον κορωνοϊό είναι το γεγονός ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Για αυτό και κάλεσε όλους τους συνομηλίκους του και κυρίως τους μεγαλύτερους του να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει μπει σε καραντίνα, είναι καλά στην υγεία του και θα εξακολουθήσει να εργάζεται κανονικά μέσω Διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο υπουργός είχε τεθεί σε καραντίνα διότι είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΥΠΟΙΚ.

Κάποιοι είχαν τότε πει ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε κολλήσει τελικά τον ιό, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που κολλάει, απλά τότε είχε μπει 7 μέρες καραντίνα και ήταν αρνητικός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα