Μητσοτάκης: Σταμάτησε τις αναρτήσεις στα Social Media λόγω αντιδράσεων. Διεθνή τα likes;

Μητσοτάκης: Σταμάτησε τις αναρτήσεις στα Social Media λόγω αντιδράσεων. Διεθνή τα likes;

Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media του πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο.  
Στην κυβέρνηση βλέπουν οργανωμένο σχέδιο «επίθεσης».

Ενώ μέχρι πρόσφατα κάθε ανάρτηση του Μητσοτάκη έφτανε περίπου τις 4.000-5.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες θετικές, τις τελευταίες δέκα ημέρες οι αναρτήσεις ξεπερνούν τις 30.000 αντιδράσεις με τις πιο πολλές να είναι αρνητικές. Κάτι που έχει ξεσηκώσει και συζητήσεις στα Social Media.

Σύμφωνα με την Καθημερινή τα μεγέθη της διαδικτυακής επίθεση (μετά και τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη) υπάρχουν αναρτήσεις με 80.000 αντιδράσεις, εκ των οποίων 60.000 ήταν dislike!

 
Μετά από αυτές τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις του κόσμου το επιτελείο του Πρωθυπουργού αποφάσισε να διακόψει προσώρας τις αναρτήσεις, καθώς οι λογαριασμοί του πρωθυπουργού δεν κινήθηκαν για δύο μέρες.

Μπορεί τα dislike να φόβισαν τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να σταματήσει προς ώρας τις αναρτήσεις, τα likes όμως είναι εκείνα που τον προβληματίζουν. 

Αφού οι fan του Κυριάκου Μητσοτάκη ναι μεν έχουν ονοματεπώνυμο όπως ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τα Σκόπια, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού και διάφοροι άλλοι αλλοδαποί, αλλα δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία των προφίλ των «αλλοδαπών Likes» που έχει ο πρωθυπουργός στο προφίλ του είτε έχουν κλειδωμένο προφίλ, είτε από τα προφίλ τους δεν προκύπτει κανένας δεσμός με την Ελλάδα.

Μάλιστα σύμφωνα με το thepressproject αυτοί που αναφέρουν ως τόπο κατοικίας την Ελλάδα, δεν έχουν ίχνοι από φίλους, φωτογραφίες ή αναρτήσεις, με επίσης αρκετούς να εμφανίζονται εργαζόμενοι σε κάποιο «Application», σε κάποια εφαρμογή, του Facebook ή άλλης εταιρείας.

Το γεγονός αυτό παρατηρείται κυρίως από την ανάρτηση της 9ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα