Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;

Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;

Αιχμές κατά του Περιφερειάρχη Αττικής τόσο για τις ευθύνες των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία όσο και για το κόστος αγοράς rapid τεστ από την Περιφέρεια Αττικής άφησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Με επικριτική διάθεση απέναντι στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη εμφανίστηκε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που κάθε πρωί σχολιάζει την επικαιρότητα στην εκπομπή Σήμερα του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου ενοχλήθηκε από την μη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον Περιφερειάρχη που με τις δημόσιες τοποθετήσεις του έριξε όλα... τα σπασμένα για την κατάσταση μετά την κακοκαιρία στα βόρεια προάστια αποκλειστικά στον ΔΕΔΔΗΕ.

«Εάν στη θέση του Πατούλη ήταν η Δούρου τι θα λέγαμε τώρα;» διερωτήθηκε ο κ.Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε «όταν έχεις ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των πολιτών σ' αυτή την ταλαιπωρία εκεί πρέπει να σταθεί ο πολιτικός με τις ευθύνες του» φωτογραφίζοντας τον κ.Πατούλη.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς στη συνέχεια -επικαλούμενος μάλιστα ερώτηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου ο κ. Πορτοσάλτε είναι σφοδρός επικριτής- ανέδειξε το ζήτημα της τιμής αγοράς rapid τεστ.

Δείτε το απόσπασμα: