Απών ο Αντώνης Σαμαράς και από την ονομαστική ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο

Απών ο Αντώνης Σαμαράς και από την ονομαστική ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο

Απορίες και ερωτήματα έχει προκαλέσει η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία για το ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι από το Μέγαρο Μαξίμου είχε δοθεί εντολή όλοι οι βουλευτές να είναι παρόντες. Και μάλιστα είχε σταλεί και μήνυμα ότι σε περίπτωση καταψήφισης του άρθρου για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, θα επιβληθεί ποινή διαγραφής.

Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε και από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επικαλούμενος το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και η γενική εκτίμηση ήταν ότι με τον τρόπο αυτό έδειξε την δυσφορία του για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός όχι απλώς έλειπε από την ψηφοφορία, αλλά ούτε έστειλε και επιστολή πρόθεσης ψήφους- όπως έκανε ο επίσης απών Βαγιωνάς- ενώ οι πληροφορίες λένε οτι δεν είχε ενημερώσει καν τους συναδέλφους του που είναι αρμόδιοι για την λειτουργία της ΚΟ.

Εδω και λίγη ώρα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε από την ψηφοφορία, ολοι ψάχνουν να βρουν τους λόγους και ποιό είναι το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ολοι οι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Σαμαρά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον να τους απαντήσει, ενώ άγνοια δήλωναν και τα στελέχη του Μαξίμου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα