Μπέος: Ένα μάτσο χάλιες έκαναν προσφυγή και τώρα οι δημότες θα πληρώσουν 250.000 ευρώ παραπάνω

Μπέος: Ένα μάτσο χάλιες έκαναν προσφυγή και τώρα οι δημότες θα πληρώσουν 250.000 ευρώ παραπάνω

Περισσότερα χρήματα και συγκεκριμένα επιπλέον 250.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Δήμος Βόλου για το έργο ανάπλασης οδών. Ο Αχιλλέας Μπέος εξήγησε με τον δικό του τρόπο, τα όσα έγιναν.

Περισσότερα χρήματα και συγκεκριμένα επιπλέον 250.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Δήμος Βόλου για το έργο ανάπλασης των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου στον Βόλο, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες 24 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σημείο, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μπέος, ο πρώτος εργολάβος, που είχε αναλάβει το έργο παραιτήθηκε, όπως προβλέπει ο νόμος, μετά από το εννιάμηνο απραξίας, αφού κάτοικοι της περιοχής μαζί με πρώην και νυν δημοτικούς συμβούλους έκαναν προσφυγή.

 

“Ήρθε τώρα ένας άλλος ανάδοχος, ο δεύτερος στη σειρά, μετά την παραίτηση του πρώτου, ο οποίος δε μας προσφέρει έκπτωση 52%, αλλά μόλις 35%. Αυτή η διαφορά φτάνει τις 250.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα πληρώσουν επιπλέον οι δημότες” τόνισε ο κ. Μπέος.

 

“Ένα μάτσο χάλιες έκαναν προσφυγή και κάποιοι πολιτικοί. Χάσαμε 10 μήνες και 250.000 ευρώ. Κάτι Αποστολάκηδες, ο Γαργάλας, η Κοκκινάκη και δύο οικοδομικά τετράγωνα που τους ενοχλούσε το έργο” σημείωσε ο δήμαρχος Βόλου.

 

 thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα