Γεωργιάδης: Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας και Πολάκης - ΣΥΡΙΖΑ: Να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης

Το συγκρουσιακό κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ το οποίο κυριάρχησε στη συνεδρίαση της Τρίτης στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης συντηρεί ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι είναι πιθανό να έχουν χρηματιστεί οι Τσίπρας και Πολάκης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν θα δώσει απάντηση στην πρόκληση Τσίπρα για το ποιοι χρηματίστηκαν με αφορμή τη δήλωσή του στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι μπορεί να έχουν χρηματιστεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης

"Ο κ. Γεωργιάδης φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ζορίζεται για τα καλά με το σκάνδαλο Novartis, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης", υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Και όπως κάθε γνήσιος ακροδεξιός που έχει μελετήσει τον Γκέμπελς, όταν ζορίζεται ξεσπά σε χυδαιότητες για αντιπερισπασμό.

Θα έχει φαίνεται τους λόγους του να αγχώνεται, καθώς η έρευνα της Δικαιοσύνης που τον αφορά παραμένει σε εξέλιξη.

Το θέμα όμως δεν είναι ο ίδιος, αλλά ο Πρωθυπουργός που τον ανέχεται. Τα περιθώρια των ελιγμών στενεύουν. Ή τον στέλνει σπίτι του απόψε ή ταυτίζεται πλέον απόλυτα με αυτόν και τις αθλιότητές του, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο μέλλον".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ