Λοβέρδος: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην πάρει κανένα άρθρο 180

Λοβέρδος: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην πάρει κανένα άρθρο 180

Μάχη ώστε καμία πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος να μη συγκεντρώσει 180 θετικές ψήφους θα δώσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη προκειμένου να μην επιτρέψει στην επόμενη Βουλή να προχωρήσει σε αναθεώρηση με 151 θετικές ψήφους.

 Πριν από λίγο από την αίθουσα της Ολομέλειας ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι στην κατεύθυνση αυτ , στην ψηφοφορία η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη από την πλευρά της Κ.Ο θα ψηφίσει μόνο ένας βουλευτής, ενώ οι υπόλοιποι θα απέχουν. 

“Εμείς θα ψηφίσουμε δι’ ενός βουλευτή ώστε να μην επιτρέψουμε στην επόμενη Βουλή με 151 να κάνει ό,τι θέλει” είπε ο κ. Λοβέρδος. 

Έτσι στην ψηφοφορία της Πέμπτης ο κ. Λοβέρδος θα είναι ο μόνος βουλευτής της Κ.Ο ο οποίος θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο προκειμένου να δώσει το στίγμα των προθέσεων και των θέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι υπόλοιποι βουλευτές θα απέχουν ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες του 180. 

Υπενθυμίζεται ότι την άποψη πως καμία πρόταση δεν πρέπει να λάβει 180 θετικές ψήφους σε αυτή τη Βουλή είχε εκφράσει πρώτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

Real.gr
Σχολιάστε το άρθρο: