Καμμένος: Φλαμπουράρης - Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι

Νέες βολές του Πάνου Καμμένου κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Μεγάρου Μαξίμου, ο οποίος παραδέχεται πλέον ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ότι στο επιτελείο του πρωθυπουργού «υπάρχει μια ομάδα που θυμίζει ΚΚΕ, Λένιν, Στάλιν. Φλαμπουράρης και Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι». 

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει συμφωνία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού γιατί «ήθελε νέους συνεταίρους από την κεντροαριστερά», αλλά δεν του βγήκε. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, πρόσθεσε, από σχετικό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών που τον χαρακτήριζε βάρος. «Είναι άνοιγμα στην Κεντροαριστερά η κ. Παπακώστα ή η κ. Κουντουρά;», αναρωτήθηκε.

Έκανε λόγο για «ανέντιμη προσπάθεια» προσέγγισης στελεχών των ΑΝΕΛ, ενώ ο ίδιος, όπως είπε, φέρθηκε έντιμα και καθαρά. 

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι περιμένει από τον βουλευτή Θ. Παπαχριστόπουλο να παραδώσει στους ΑΝΕΛ την έδρα τους, αν και τον πίεσε να παραμείνει. 

Για τον κ. Ζουράρι είπε ότι είναι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και αποκάλυψε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο χθες το βράδυ και ο κ. Ζουράρις του είπε ότι «τον έχουν πάρει 50 φορές τηλέφωνο» για να στείλει την επιστολή. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη λογική» για τη Βουλή και όπως είπε, «δείχνει ανησυχία και ανασφάλεια του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού. Μόνο στο ΚΚ της Σοβιετικής Ένωσης γίνονταν αυτά». 

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε ότι «τον πιστεύω σαν ηγέτη», αλλά «με έχει στεναχωρήσει πολύ, δεν θα τον εκβίαζα ποτέ», ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει εκβιάσει ποτέ κανέναν. 

Αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, είπε: «Έχει απόλυτα ποινικές ευθύνες ο κ. Κοτζιάς και ο πρωθυπουργός γνώριζε την εμπλοκή του ΥΠΕΞ με τις εταιρείες του Σόρος και τις βίζες και τις οφ σορ εταιρείες. Γνώριζε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά σε υποθέσεις όπως της Λιβύης. Όταν μετά τον ρώτησα τον πρωθυπουργό, μου είπε ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, είναι ηθικό. Παρακαλώ να πάμε στα δικαστήρια. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας». 

Ερωτηθείς για σενάρια ένταξης στους ΑΝΕΛ του προερχόμενου από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρη Κουκούτση, απάντησε ότι ο Δ. Κουκούτσης ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας, αλλά όπως είπε, η ΧΑ δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξο. «Θα το δούμε, δεν είναι θέμα δικό μου, δεν έχω διαπιστώσει κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό χώρο. Δεν έχω μιλήσει μαζί του για θέμα ένταξης».

Σημείωσε ακόμη ότι δεν έχει πρόθεση να μιλήσει με τους Γιώργο Καρατζαφέρη και Κυριάκο Βελόπουλο. 

Για το ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία είπε ότι δεν θα του άρεσε να δει τον πρωθυπουργό να καταθέσει στεφάνι στον «σφαγέα των Ποντίων» Κεμάλ. 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα