Γεννηματά: Θα υπάρξουν συνέπειες σε όποιον στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Το μήνυμα ότι δεν ζητά πειθαρχία αλλά σεβασμό στην κοινή πορεία από εδώ και στο εξής αναφορικά με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, έστειλε στους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η κ. Γεννηματά είπε πως «το θέμα των Σκοπίων ξεπερνά κατά πολύ το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, γιατί η συμφωνία είναι επιζήμια για τη χώρα».

Σημείωσε δε ότι ο κ. Τσίπρας μετατρέπει την ψήφιση της συμφωνίας σε στήριξη στην κυβέρνησή του και επισήμανε πως από όλα τα στελέχη της Κεντροαριστεράς αναμένει στάση ευθύνης για την ενότητα του χώρου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής διευκρίνισε πως δεν ζητά πειθαρχία αλλά σεβασμό στην κοινή πορεία από εδώ και πέρα. Κανείς δεν πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει μια κακή συμφωνία κατά της προοδευτικής παράταξης, σημείωσε.

Ζητώ λοιπόν υπευθυνότητα προσέθεσε και υπογράμμισε την ευθύνη που έχει για τη συνοχή του χώρου. Να είστε σιγουρος ότι η ΚΟ θα ψηφίσει ενιαία, τόνισε.

«Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα κανείς δεν πρέπει να πληγώσει την παράταξη, εγώ θα τη διαφυλάξω. Υπάρχει το πλαίσιο, η πολιτική ενότητα χτίζεται από τη στάση του καθενός, δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες» ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα