Σπύρος Δανέλλης: Θέμα συνείδησης για μένα το "Μακεδονικό"

Σπύρος Δανέλλης: Θέμα συνείδησης για μένα το "Μακεδονικό"

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μομφή που άφησε εναντίον του για το τι άλλαξε σε σχέση με πριν από έξι μήνες όταν είχε υπερψηφίσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης έδωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι παραποιεί την αλήθεια υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είχε προτείνει στο κόμμα του να απέχει από τη διαδικασία ωστόσο η πρότασή του απορρίφθηκε.

«Για να μην προκαλέσω προβλήματα στο κόμμα μου είπα “ναι” στη δυσπιστία επισημαίνοντας όμως “με εξαίρεση το μακεδονικό”. Μπορεί να μην είχε πρακτική σημασία είχε όμως πολιτική. Κι επειδή σε όλη μου τη διαδρομή γνώμονάς μου ήταν η συνέπεια στις αρχές και στη συνείδησή μου ήταν αδύνατο να κάνω διαφορετικά. Η Δημοκρατία απαιτεί άλλον πολιτισμό και όχι την ευκολία. Κι επειδή η κοινωνία μας μέσα σε σύγχυση είναι εύκολο θήραμα των εχθρών του κοινοβουλευτισμού πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε ο κ. Δανέλλης.

Εκτός ΚΟ του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης - Τον διέγραψε ο Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, θέτει εκτός της ΚΟ του κινήματος τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

Πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού απαριθμεί πέντε βουλευτές

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα