Ποτάμι: Μονόδρομος η διαγραφή του Δανέλλη αν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ποτάμι: Μονόδρομος η διαγραφή του Δανέλλη αν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Μονόδρομος θα ήταν η απόφαση να τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, ο Σπύρος Δανέλλης σε περίπτωση που δώσει θετική ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς. 

«Σε θέματα ψήφου εμπιστοσύνης υπάρχει κομματική πειθαρχία όπως και στην πρόταση μομφής. Θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού ο Σπύρος Δανέλλης», τόνισε ο Γιώργος Μαυρωτάς. Παράλληλα τόνισε ότι ο Σπύρος Δανέλλης δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το τι θα πράξει.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή σε εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής για την Συμφωνία των Πρεσπών μίλησε και ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης που λογίζεται ως ο 151ος βουλευτής που ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑΣ στις ψηφοφορίες που έρχονται.

Όταν έφτασε στην αίθουσα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αφού τον ευχαρίστησε για την «τιμητική», όπως είπε, πρόσκληση, τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μία «εξαιρετική ημέρα, μια ηλιόλουστη ημέρα και αυτό δεν είναι τυχαίο», αναφερόμενος έμμεσα στην αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Η στάση μου είναι αυτονόητη. Είναι αυτή που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και διατυπώνω από το 1992», ανέφερε ο κ. Δανέλλης στην αρχή της ομιλίας του στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής υπό τον τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».«Οι Σκοπιανοί άλλαξαν αυτά που μας ενοχλούσαν. Τώρα είναι η σειρά μας. Αν επικρατήσει η μικροπολιτική, μας περιμένει απομόνωση», συνέχισε.

Επίσης τόνισε ότι: «η χώρα χωρίς όνομα, αναγνωρίστηκε και αποκαλείται από όλους ως σκέτο Μακεδονία», ενώ σημείωσε αναφερόμενος στο κόμμα του, ότι «πέφτει στο Ποτάμι η ιστορική ευθύνη προάσπισης του εθνικού συμφέροντος. Τα πρόσωπα γράφουν ιστορία και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ζόραν Ζάεφ, ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ γράφονται στην ιστορία».

etypos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: