Μπακογιάννης για την βόμβα στον ΣΚΑΪ: Μας έρχεται ο λογαριασμός για την τοξικότητα

Μπακογιάννης για την βόμβα στον ΣΚΑΪ: Μας έρχεται ο λογαριασμός για την τοξικότητα

Την βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης με δηλώσεις του αποκλειστικά στο EleftherosTypos.gr.

Ο κ. Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάς και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ο οποίος βρίσκεται στα Ιωάννινα για το 6ο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), είπε πως «δυστυχώς, πως μας έρχεται ο λογαριασμός για την τοξικότητα και τον διχασμό».

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα για «να σοβαρευτούμε όλοι», όπως είπε, και «ας δώσουμε την μάχη για να περιφρουρήσουμε την δημοκρατία, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη», συνέχισε.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη στο EleftherosTypos.gr

«Η επίθεση στον ΣΚΑΪ, μας επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά, δυστυχώς, πως μας έρχεται ο λογαριασμός για την τοξικότητα και τον διχασμό. Η λογική ή εμείς ή οι άλλοι, ή ακόμα χειρότερα ή εμείς ή κανείς, η φθηνή και επιπόλαιη λογική τν αποκλεισμών, δυστυχώς οδηγεί σε αυτές τις καταδικαστέες ενέργειες.

»Όμως το ήθος της πολιτικής γίνεται και το ήθος της κοινωνίας. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν, όλοι μαζί, και ας δώσουμε την μάχη για να περιφρουρήσουμε την δημοκρατία, την πολυφωνία και τον πλουραλισμό που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη και κυρίως να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην διαφορετική άποψη και στην κριτική».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα