Πολάκης σε ΝΔ: Ακούστε, προπαγανδιστές της πεντάρας

O Παύλος Πολάκης έψεξε το Σάββατο τη Ρένα Δούρου για τους νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, σχολιάζοντας τις κατηγορίες από την αντιπολίτευση και από τα ΜΜΕ κατά της περιφερειάρχου Αττικής για την τραγωδία στο Μάτι, και προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

“Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;

Υγ.Τα οςα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την ανάρτηση με την εξής ανακοίνωση:

“Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει "αστειάκια" ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια”.

Με νεότερη ανάρτησή του την Κυριακή, ο Παύλος Πολάκης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σημειώνοντας:

“Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ενταύθα

Είστε και πονηρουληδες ατιμουλικα εκει στα υπόγεια του μουρουτικου γκαιμπελισμου στην Πειραιώς !!!! Στήνετε θέμα εκ του μη όντος "αξιοποιώντας" τα κεελπνοταισμενα ΜΜΕ σας που ειρωνεύτηκα με την αναρτηση για τις φωτιές στην Καλιφορνια και τη Ρενα Δουρου ,τα οποια βάζατε για ενα μήνα να κάνουν Τυμβωρυχεια με τους νεκρους στο Μάτι και τωρα για όλα αυτα που καναμε εκει προσπαθώντας να επουλώσουμε την πληγή "άκρα του τάφου σιωπή".... ΑΚΟΥΣΤΕ προπαγανδιστές της πεντάρας :εγω ,λόγω δουλειάς ,αξιών και ανατροφής ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ... ΕΣΕΙΣ το μόνο που νοιάζεστε ειναι πως θα πέσει ο Τσιπρας γιατι πρώτη φορα νιώθετε πως ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ να διαλυθεί το σύστημα που χτίσατε 70 χρόνια”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα