Ο Μπαρμπαρούσης κάλεσε το στρατό να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

Ο Μπαρμπαρούσης κάλεσε το στρατό να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο

Από ένα επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής σημαδεύτηκε η συνεδρίαση στη Βουλή για την πρόταση μομφής για το Σκοπιανό.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ουσιαστικά κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνονται από τα έδρανα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν: «Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Όπως τόνισε: «Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σταθούν στο ύψος τους και να συλλάβουν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο».

Ο βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα όπως και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε συγκεκριμένα πως «οι μάσκες έπεσαν», καθώς τη δήλωση Μπαρμπαρούση χειροκρότησαν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τα έδρανά τους.

Επίσης, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για επιχείρηση κλιμάκωσης της έντασης από τη μεριά της Χρυσής Αυγής ενόψει των επόμενων ημερών και συνέστησε προσοχή, ώστε να αποφευχθούν επεισόδια και ακρότητες.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα