Τσακαλώτος: Είμαστε μόνοι μας τέτοια ώρα, 9 στους 10 βλέπουν Survivor

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της επικεφαλής του τρίτου κόμματος, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά προκάλεσε η αλλαγή στη σειρά των ομιλητών. Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί να κλείσουν ως συνήθως με τις ομιλίες τους τη συζήτηση, προηγήθηκαν.

Το γεγονός προκάλεσε τη μήνη της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία άσκησε έντονη κριτική στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση λέγοντας του ότι “πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά του Κοινοβουλίου” και οτι “εδώ δεν είναι το σπίτι του” να κάνει ότι θέλει. Ο πρόεδρος της Βουλής ηταν μάλλον απολογητικός στην παρέμβαση του αν και απέδωσε την αλλαγή στη σειρά σε κακή συνεννόηση με το γραφείο της κ. Γεννηματά.

Στο θέμα παρενέβη και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος μίλησε μετά την Κ. Γεννηματά, κλείνοντας την συνεδρίαση, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μίλησε ο πρωθυπουργός μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν χρειάζεται να έχουμε εντάσεις αυτή την ώρα, έτσι και αλλιώς μόνοι μας είμαστε αυτή την ώρα αφού οι 9 στους 10 Ελληνες τώρα βλέπουν Survivor!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: