Παπαρήγα: Κυβέρνηση-ΝΔ ανταγωνίζονται για την κυβερνητική καρέκλα

Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμό των σκανδάλων, δήλωσε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι δεν δικαιούται να διεκδικεί το μετάλλιο της ηθικής και της ειλικρίνειας και χαρακτηρίζοντας την αντιπαράθεσή της με τη ΝΔ ως ανταγωνισμό για την κυβερνητική καρέκλα.

«Εμείς δεν κάνουμε διαχωρισμό στα σκάνδαλα που έχουν την κυβερνητική βούλα. Καλώς να πάνε στη φυλακή αυτοί που χρηματίστηκαν. Κάποια στιγμή όμως ο λαός θα καταδικάσει και τα σκάνδαλα που έχουν τη βούλα της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της πρότασης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

«Το μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι ότι ο λαός πληρώνει το μεγαλύτερο μερίδιο στην υγεία. Είναι σκάνδαλο όταν κόβετε την πολυφαρμακία και τις εξετάσεις με κριτήριο μόνο το μνημόνιο. Σκάνδαλο είναι και γιατί μεταβιβάζετε από το κέντρο προς τα κάτω μισές και εξαθλιωμένες υπηρεσίες υγείας που θα είναι ανεπαρκείς για το λαό που είναι στην απόλυτη εξαθλίωση», ανέφερε η κ. Παπαρήγα.

Όπως υποστήριξε η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ, η κυβέρνηση για προφανείς λόγους αποφεύγει να διευρύνει την εξεταστική, γιατί όπως είπε, μπορεί να αναδείξει και άλλα σκάνδαλα που την αφορούν, τη στιγμή που η ίδια σηκώνει τη σημαία της καθαρότητας και της ηθικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα