Πάρτε τα μέτρα σας και η δημοκρατία θα πάρει τα δικά της

Προκάλεσαν και πάλι οι χρυσαυγίτες στη Βουλή, επαναλαμβάνοντας τις ύβρεις κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Άμεση και σε οργισμένους τόνους ήταν η αντίδραση του Νίκου Βούτση που τους κατηγόρησε ότι προετοίμασαν κατά αναίσχυντο τρόπο και τη σημερινή τους πρόκληση.

«Τα περί προδοτών σε αυτή τη χώρα είναι το μέγιστο της ξεδιάντροπης πολιτικής συμπεριφοράς της ΧΑ», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής από έδρας όταν ο Γιάννης Λαγός επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς περί προδοτών για τον Πάνο  Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους συστηματικά έχουν καταπατήσει τη δημοκρατική διαδικασία», τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής μετά τη διαμαρτυρία του Γιάννη Λαγού ότι του αφαιρεί το λόγο. Ο Νίκος Βούτσης δεν άφησε ασχολίαστα και τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας με την βιντεοσκόπηση της απόρρητης συνεδρίασης, υπογραμμίζοντας πως ήταν απαράδεκτο. Χαρακτήρισε ακόμη, διχαστική και υβριστική τη φρασεολογία των χρσαυγιτών. «Πάρτε τα μέτρα σας και η δημοκρατία θα πάρει τα δικά της», ανέφερε οργισμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα