Ψηφοδέλτια ΝΔ: Που είναι υποψήφιος ο Σαμαράς. Εκτός ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα είναι υποψήφιος σε δυο περιφέρειες στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Σαμαράς εκτός από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Μεσσηνία επέλεξε να είναι υποψήφιος και στην Β Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θέλησε με την κινηση του αυτή να τονίσει το ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία τόσο σε θέματα ανάπτυξης της περιοχής όσο και σε εθνικά εθνικά.

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου γνωστοποίησε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι στόχος είναι η συγκρότηση πλατιάς εθνικής συνεργασίας.

«Αυτό επιβάλλει η λογική και το εθνικό συμφέρον. Στο μέτρο που με αφορά αυτά έθετα πάνω από προσωπικούς στόχους. Αυτό πάντα έκανα και αυτό πάντα κάνω. Στις ώρες ευθύνης δεν χωρά προσωπικό όφελος» τονίζει ο κ. Σπηλιωτόπουλος και υπενθυμίζει ότι αυτό έδειξε με την πρόσφατη απόφασή του οικειοθελώς και ως μη όφειλε να παραιτηθεί από το αξίωμα του βουλευτή για να δώσει τη μάχη για τον Δήμο Αθήνας.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και την παράταξη για την πρότασή τους για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια και διαβεβαιώ όλους ότι μαζί θα δώσουμε στην πρώτη γραμμή τη μάχη για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης» προσθέτει.

«Για να ακουστεί η φωνή της μεσαίας παραγωγικής τάξης με τον πιο ουσιαστικό τρόπο» ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος του κόμματος των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών, αποφάσισε τη συμπόρευσή του με τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Οδεύοντας προς τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Χατζημαρκάκης, «οι Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες, δηλώσαμε πως απαιτείται συναίνεση των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα στη μεταμνημονιακή εποχή με ομαλό τρόπο» καθώς όπως σημείωσε «η κοινή λογική επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον δρόμο της συνεργασίας με κεντρικό στόχο το εθνικό συμφέρον».

«Στόχος μας» κατέληξε «να δημιουργηθεί τα επόμενα χρόνια, ένα κράτος δικαίου, αποτελεσματικό, σύγχρονο που θα προσφέρει ευκαιρίες ζωής και δημιουργίας, χωρίς αποκλεισμούς, αποκαθιστώντας το αίσθημα αξιοπρέπειας και περηφάνιας των Ελλήνων πολιτών».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ