Ζάππειο: Αποθεωτική υποδοχή για Γιώργο Παπανδρέου!

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο όπου ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».

Ο υιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός είναι βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης που ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Το παρών έχουν δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, o Φίλιππος Πετσάλνικος, o Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πολλοί πρώην υπουργοί αλλά και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Με το που έφθασε ο Γιώργος Παπανδρέου, το πλήθος άρχισε να τον αποθεώνει και να φωνάζει συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» και «Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα να φθάσει στο βήμα καθώς ο κόσμος τον είχε κυριολεκτικά περικυκλώσει!

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του Άντα, η οποία ήταν διαρκώς χαμογελαστή.

Στα αξιοσημείωτα ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα