Με τι καιρό θα φτάσουμε έως την Κυριακή του Πάσχα

Με τι καιρό θα φτάσουμε έως την Κυριακή του Πάσχα

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες έως και τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη με τοπικές βροχές θα επικρατήσουν σήμερα στη χώρα. Το βράδυ αναμένεται αύξηση των νεφώσεων στα δυτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο.

 Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στα νησιά τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

 
Πρόγνωση για Μεγάλη Πέμπτη
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες έως και τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανόν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

 Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές της.

 
Πρόγνωση για Μεγάλη Παρασκευή
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 6 και βαθμιαία στο νότιο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

 
Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το απόγευμα αναμένεται βελτίωση στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 

Πρόγνωση για Κυριακή του Πάσχα
Για την Κυριακή του Πάσχα οι προγνώσεις είναι ελαφρώς πρόωρες. Οι περισσότεροι βλέπουν ελαφρώς άστατο καιρό, αλλά η εικόνα θα είναι καλύτερη σε σχέση με το Μεγάλο Σάββατο.

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει έως τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα