Προειδοποίηση για την Αθήνα: Οι περιοχές με ισχυρές καταιγίδες σε λίγη ώρα

Προειδοποίηση για την Αθήνα: Οι περιοχές με ισχυρές καταιγίδες σε λίγη ώρα

Από το μεσημέρι και μετά στην Αττική θα ξεσπάσουν μπόρες και καταιγίδες, με τα φαινόμενα που θα φέρει η κακοκαιρία θα εξασθενούν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Άστατος είναι ο καιρός και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση για το τριήμερο, τα νέα δεν είναι θετικά (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Αναφορικά με τη σημερινή ημέρα, τόσο η ΕΜΥ όσο και το meteo κάνουν λόγο για καταιγίδες στην Αττική, οι οποίες θα χτυπήσουν την πρωτεύουσα μετά το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το meteo, στην Αθήνα θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
 Η ΕΜΥ κάνει λόγο για νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα δώσουν τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες και βαθμιαία καταιγίδες.

 
Στο ίδιο κλίμα και η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη, η οποία αναφέρει πως στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές, που από το απόγευμα θα ενταθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν καταιγίδες.

Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα νότια και σε παραθαλάσσιες περιοχές που βλέπουν στον Σαρωνικό.

 
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης πάντως τόνισε πως τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε πού θα βρέχει live:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα