Σάκης Αρναούτογλου: Τριήμερο με βροχές - Πού και πότε θα έχουμε καταιγίδες

Σάκης Αρναούτογλου: Τριήμερο με βροχές - Πού και πότε θα έχουμε καταιγίδες

Με συννεφιά, αλλά όχι παντού, ο καιρός της Τρίτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί θα έχουμε ανοίγματα σε αρκετές περιοχές, αλλά και αρκετή συννεφιά. Από το μεσημέρι και μετά και κυρίως από το απόγευμα και μετά θα έχουμε αρκετές βροχές στα δυτικά και τα ΒΔ τμήματα.

 Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα θα ενταθούν και θα μετακινηθούν προς τα ανατολικά της χώρας.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 βαθμούς στα κεντρικά, τους 7 με 13 στα βόρεια και στους 19 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα… σταματήσει στους 16 βαθμούς και στα ανατολικά στους 18.   
Στην Αττική, θα έχουμε λίγα σύννεφα το πρωί και στη συνέχεια θα ενταθούν. Βροχές αναμένονται αργά τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, μουντός θα είναι ο καιρός από το πρωί και τοπικές μπόρες θα έχουμε αρχικά στα παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία από 9 έως 12 βαθμούς.  
Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα έχουμε αρκετές βροχές από τα δυτικά στα ανατολικά και μέσα στην ημέρα ο καιρός θα ανοίξει στην Αττική.

Την Πέμπτη θα έχουμε ένα νέο πέρασμα συννεφιάς το οποίο θα καλύψει ολόκληρη την χώρα και από το απόγευμα και μετά ο καιρός θα ανοίξει από τα δυτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα ανοίξει περισσότερο, αλλά το Σάββατο θα έχουμε νέα επιδείνωση με χιονοπτώσεις στα βόρεια.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα