Σάκης Aρναούτογλου: Πρώτα χιόνια στη βόρεια Ελλάδα και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Σάκης Aρναούτογλου: Πρώτα χιόνια στη βόρεια Ελλάδα και πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο

Με καλό καιρό θα ξημερώσει ο καιρός την Τετάρτη με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει ότι θα έχουμε σχεδόν παντού λιακάδα. Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιες ομίχλες στον Εβρο και στο εσωτερικό της Μακεδονίας, της Θράκης και το εσωτερικό της Πελοποννήσου.

Απο το μεσημέρι και μετά θα έχουμε λιακάδα και λίγες συννεφιές στα βόρεια, ενώ το βράδυ θα έχουμε λίγο περισσότερες συννεφιές στα βόρεια.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 22 βαθμούς στα βόρεια από 16 έως 20 και στα νότια στους 22. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς και στα ανατολικά νησιωτικά από 19 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, λιακάδα από το πρωί και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, θα έχουμε επίσης ηλιοφάνεια από το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς.

Την Τετάρτη, στα βόρεια σύνορά μας ίσως έχουμε κάποιες βροχές αλλά μικρής διάρκειας και στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι επίσης καλός με ηλιοφάνεια και κάποιες λίγες συννεφιές.

Την Παρασκευή, στα ΒΔ θα έχουμε κάποια σύννεφα και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αρκετές βροχές όπως και στα βόρεια - κεντρικά της χώρας.

Το Σάββατο θα έχουμε μια εξπρές αλλαγή του καιρού από βόρεια προς ΝΑ, χιονοπτώσεις ακόμη και στα 1000 μέτρα και άνω και επικράτηση ψυχρών βοριάδων.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα