Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου - Που οφείλεται η ζέστη

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου - Που οφείλεται η ζέστη

Με λίγες αραιές συννεφιές θα ξεκινήσει ο καιρός της Τετάρτης με τον Σάκη Αρναούτογλου να σημειώνει, ωστόσο, ότι οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα την Τετάρτη και μέχρι το μεσημέρι οι πρωινές συννεφιές θα πυκνώσουν με αποτέλεσμα στα δυτικά και τα ΒΔ να έχουμε κάποιες βροχές οι οποίες αργά τη νύχτα θα ενταθούν και θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Βροχές θα έχουμε σε Μακεδονία και Αν. Μακεδονία και Θράκη.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει το μεσημέρι στους 28 βαθμούς, στα νότια στους 27, στα βόρεια στους 22 με 26 βαθμούς και στα δυτικά στους 26 βαθμούς. Στα ανατολικά νησιωτικά θα έχουμε 27 με 28 βαθμούς.

Στην Αττική αραιές συννεφιές οι οποίες μέχρι το βράδυ θα πυκνώσουν αλλά δεν θα έχουμε φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς. 
Στη Θεσσαλονίκη αραιές επίσης συννεφιές και από το απόγευμα θα πυκνώσουν όπου θα έχουμε στα ορεινά και κάποιες αξιόλογες βροχές. 
Την Πέμπτη 26/10, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου θα έχουμε στα ανατολικά και τα νότια συννεφιές, ενώ από τα ΒΔ νέες συννεφιές θα εισέλθουν στην χώρα με αποτέλεσμα να έχουμε βροχές και καταιγίδες στα δυτικά αλλά και στη κεντρική Μακεδονία.

Την Παρασκευή 27/10 και παρόλο που θα έχουμε ζέστη νέα σύννεφα θα εισέλθουν στα δυτικά και θα έχουμε νέες μπόρες στο Ιόνιο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου λίγες συννεφιές αναμένονται από τα δυτικά στα ανατολικά, ενώ την Κυριακή το σκηνικό θα είναι το ίδιο.

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου, μέχρι και αρχές Νοεμβρίου θα «απολαμβάνουμε τον καλό καιρό» αλλά σιγά - σιγά θα ψυχράνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα