Σάκης Αρναούτογλου για κακοκαιρία: Σε αυτές τις περιοχές περιμένουμε έντονα φαινόμενα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα με δυνατούς ανέμους, βροχές και καταιγίδες, με αποτέλεσμα το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου να μην είναι και τόσο καλοκαιρινό για κάποιες περιοχές.

Νωρίτερα σήμερα, έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) καθώς περιμένουμε έντονη αστάθεια στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, το επόμενο τριήμερο, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, σε δημοσίευσή του στο Facebook, ανέβασε τρεις φωτογραφίες που αντιστοιχούν στις επόμενες ημέρες και παρουσιάζει τα έντονα φαινόμενα του καιρού με κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στις περιοχές που θα εκδηλωθούν πιο έντονα.

«ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΩΝ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/8.

Όσο πιο κοντά στις κιτρινοπορτοκαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα αυτές να εκδηλωθούν κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας και όχι μόνο αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι!! Ανήμερα του 15Αυγουστου ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα