Προσοχή για μισή με 1,5 ώρα στην Αττική. Έκλεισε η Πειραιώς και η Περιφερειακή Αιγάλεω

Προσοχή για μισή με 1,5 ώρα στην Αττική. Έκλεισε η Πειραιώς και η Περιφερειακή Αιγάλεω

To ραντάρ δείχνει ένταση του πυρήνα των καταιγίδων στο Σαρωνικό. Οι καταιγίδες κατευθύνονται πλέον και προς κέντρο αλλά σπάνε σε δυο τμήματα. Ένα προς βόρεια και άλλο στα νότια της Αττικής. Προσοχή για 1/2 με 1,5 ώρα στην Αττική

Σαφέστατη προειδοποίηση για την επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός από τον Γιάννη Καλλιάνο. Η κακοκαιρία Μπάλλος συνεχίζει τη επέλασή της!

Σε λίγη ώρα πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική. Ο καιρός θα επιδεινωθεί. Προσοχή, έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος, προειδοποιώντας πως ο καιρός θα χαλάσει ξανά, αφού η κακοκαιρία δεν έχει υποχωρήσει.

Ήδη άλλωστε, λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι ο ουρανός στην Αττική είχε μαυρίσει, ενώ ακούγονταν και βροντές.

Για επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι είχε προειδοποιήσει και ο Θοδωρής Κολλυδάς, με ανάρτησή του στο twitter νωρίτερα.

Τη νύχτα της Παρασκευής 15/10 προς Σάββατο 16/10, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα θα είναι πλέον ασθενέστερα και θα επηρεάσουν κυρίως τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Στο Αιγαίο αναμένονται άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 έως 7 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο έως τις πρώτες βράδυνες ώρες αναμένονται άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 5 έως 7 μποφόρ, όμως στη συνέχεια θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Ιόνιο αναμένονται αρχικά νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ, όμως από τις πρώτες βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ.

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα της οδού Πειραιώς και της περιφερειακής Αιγάλεω, λόγω της μεγάλης συσσώρευσης νερού.

Ειδικότερα, η Πειραιώς έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από την Πέτρου Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας και η περιφερειακή Αιγάλεω από το ύψος των διυλιστηρίων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα