Μέγκαν Μαρκλ: Έρχονται νέες αποκαλύψεις ότι έκανε bullying στο Παλάτι

Μέγκαν Μαρκλ: Έρχονται νέες αποκαλύψεις ότι έκανε bullying στο Παλάτι

Μία υπόθεση που η Μέγκαν Μαρκλ είναι πιθανόν να θέλει να ξεχάσει είναι οι κατηγορίες που εξαπολύθηκαν εναντίον της, ότι έκανε bullying σε εργαζόμενους του Παλατιού.

Τώρα ο συγγραφέας, Τομ Μπάουερ υποστηρίζει ότι έρχονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση αφού φαίνεται ότι τα στόματα… ανοίγουν. Το πρώην «δεξί χέρι» της βασίλισσας, Ελισάβετ και πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας της δούκισσας του Σάσσεξ, Σαμάνθα Κοέν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Herald Sun της Αυστραλίας και αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο θέμα.

Η Κοέν επιβεβαίωσε ότι είναι ανάμεσα στους εργαζόμενους που κλήθηκαν από το Παλάτι να καταθέσουν για τα παράπονα που έγιναν για την άσχημη και επιθετική συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ. «Ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός, θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Αλλά (σ.σ. είναι) ένα σημαντικό βήμα όταν πρόκειται για ένα επεισόδιο το οποίο οι αξιωματούχοι έχουν μέχρι στιγμής κρύψει κάτω από το χαλί», σχολιάζει σε άρθρο του στην εφημερίδα Daily Mail ο Τομ Μπάουερ.

Ο συγγραφέας εξηγεί ότι η Σαμάνθα Κοέν δεν ήταν απλά μία υπάλληλος του Παλατιού αλλά μία γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό της βασίλισσας, Ελισάβετ για 20 χρόνια και το 2017 δέχθηκε να βοηθήσει την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μόλις είχε αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα Χάρι, να εγκλιματιστεί στην βασιλική ζωή και στην διαμονή στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Η Μέγκαν Μαρκλ είτε διαφωνούσε είτε δεν κατανοούσε»

«Βεβαίως, πιστεύω ότι η κυρία Κοέν σύντομα εκνευρίστηκε, μέσα σε έξι μήνες περίπου. Και ότι η Μέγκαν είτε διαφωνούσε είτε δεν κατανοούσε τα μη διαπραγματεύσιμα στοιχεία της βασιλικής οικογένειας. Πιστεύω επίσης ότι τα μέλη της ομάδας της Σαμάνθα Κοέν το θεώρησαν (σ.σ. την συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ) ως μία ανεύθυνη στάση για να καλομαθαίνει τον εαυτό της», τόνισε ο συγγραφέας.
Παράλληλα ο Τομ Μπάουερ εξηγεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπόρεσε να εγκαταλείψει την υπερβολή του Χόλυγουντ για μία χαμηλών τόνων ζωή στο Παλάτι.

Ένα χρόνο μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ η Σαμάνθα Κοέν είχε την διάθεση να υποβάλλει την παραίτηση της, σύμφωνα με τον συγγραφέα. Στο βιβλίο της Βάλενταϊν Λόου με τίτλο «Αυλικοί: Η κρυφή δύναμη πίσω από το στέμμα» αναφέρεται ότι η Σαμάνθα Κοέν είχε παραπονεθεί στο παρασκήνιο για την Μέγκαν Μαρκλ και θεωρούσε ότι της φερόταν «με σκληρότητα», ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η δουλειά της είναι σαν «να εργάζομαι με εφήβους».

Η Κοέν στη συνέντευξη της στην Herald Sun δεν αποκαλύπτει τους λόγους της παραίτησης της αλλά υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι του Παλατιού δεν μπορούσαν να βρουν τον αντικαταστάτη της. «Υποτίθεται ότι θα έμενα μόνο για 6 μήνες, αλλά έμεινα για 18. Δεν μπορούσαμε να βρούμε αντικαταστάτη για μένα και όταν το κάναμε, τους πήγαμε σε περιοδεία στην Αφρική με τον Χάρι και τη Μέγκαν για να τους δείξουμε τα κατατόπια, αλλά έφυγαν κι αυτοί ενώ βρίσκονταν στην Αφρική», είπε η πρώην προσωπική γραμματέας της δούκισσας.

Έρχονται αποκαλύψεις ότι έκανε bullying σε υπαλλήλους του Παλατιού

Η Κοέν επιβεβαίωσε ότι ήταν μία από τους εργαζόμενους που κατέθεσαν στην εσωτερική έρευνα του Παλατιού. Το 2020 μία αναφορά του γραμματέα επικοινωνίας του ζευγαριού, Τζέισον Κνάουφ «διέρρευσε» στην εφημερίδα Times. Σε αυτή ο γραμματέας αναφερόταν σε περιστατικά μπούλινγκ σε βάρος εργαζομένων του Παλατιού από την Μέγκαν Μαρκλ.

Τότε η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και ξεκίνησε εσωτερική έρευνα στο Παλάτι. Έως τώρα δεν είχε ακουστεί τίποτα για τα αποτελέσματα αυτής της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον Τομ Μπάουερ, η τελική έκθεση είναι επτασφράγιστο μυστικό.

«Μέχρι σήμερα, η έρευνα του δικηγόρου του Παλατιού παραμένει κλειδωμένη, μια κατάσταση που είναι σκληρή για τους κατήγορους και άδικη για τους κατηγορούμενους», σημείωσε ο Τομ Μπάουερ.

Και πρόσθεσε: «Η αλληλογραφία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τζέισον Κνάουφ που διέρρευσε μας έδωσε ένα σημείο εκκίνησης, αλλά μέχρι πριν από λίγες ημέρες, η κυρία Κοέν και οι συνάδελφοί της στο προσωπικό του Παλατιού παρέμεναν σιωπηλοί».

«Τώρα, επιτέλους, αυτό το φράγμα έσπασε και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα προκύψουν περισσότερα. Το σταγονόμετρο των πληροφοριών θα γίνει, αρκετά σύντομα, ρεύμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκαταλάβω το θέμα ή θα πω ποια θα είναι η ετυμηγορία», τόνισε ο συγγραφέας.

«Αλλά είναι πολύ δυσφημιστικό για το Παλάτι το γεγονός ότι, όποια αλήθεια κι αν βρούμε, θα πρέπει να προκύψει με αυτόν τον επώδυνο και μη ικανοποιητικό τρόπο», κατέληξε ο Τομ Μπάουερ.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα