Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη

Όταν ήταν έγκυος, της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε κουβά με χλωρίνη

Τα μαρτύρια, που περνούσε η 40χρονη στα χέρια του 50χρονου γυναικοκτόνου, αποκαλύπτουν οι συγγενείς της γυναίκας, η οποία έπεσε νεκρή χθες το πρωί στη μέση του δρόμου, στο Μενίδι.

Τα όσα περιγράφουν ο αδελφός του θύματος και η γυναίκα του για τον εφιάλτη που βίωνε η 40χρονη, προκαλούν σοκ. Όπως λένε, όταν η γυναίκα είχε μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, ο δράστης της είχε βάλει το κεφάλι μέσα σε έναν κουβά με χλωρίνη.

 «Κάθε εβδομάδα ήμασταν στην αστυνομία. Τον κρατούσαν μία ημέρα, την επόμενη τον βγάζανε. Αυτό εμείς το ζούμε συνέχεια. Πήγε να επιτεθεί στον αδελφό μου με μαχαίρι, του έκανε μήνυση του αδερφού μου και τον κράτησαν στο αυτόφωρο. Και την ανιψιά μου έχει απειλήσει και τον αδελφό μου και εμένα, όλη την οικογένεια», είπε αρχικά ο μικρότερος αδελφός της 40χρονης.

 Η σύζυγός του επιβεβαίωσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων: «Όταν ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί, στην κόρη της, της είχε βάλει το κεφάλι της μέσα σε ένα κουβά με χλωρίνη».

Ο αδελφός του θύματος εξήγησε ότι ο γυναικοκτόνος «έπινε, ήταν αλκοολικός. Όταν έπινε νόμιζε ότι όλοι τον αδικούσαν». «Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό. Την παρακολουθούσε, την απειλούσε. “Θα σας σκοτώσω όλους και τα παιδιά”, έλεγε. Πολλές φορές έσπρωχνε και την μικρή και τον μικρό τον είχε χτυπήσει», πρόσθεσε.

«Η αδελφή μου μου έλεγε ότι φοβάται, είχε κάνει κατάθεση στην αστυνομία και είχε κάνει μήνυση», είπε ο αδελφός της 40χρονης, ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα τους διαμένει στην Αλβανία και έμαθε την τραγική είδηση για την δολοφονία της κόρης της από τα Μέσα της γειτονικής χώρας.

«Εμείς ζητάμε Δικαιοσύνη, να είναι η τελευταία κοπέλα», κατέληξε ο αδελφός της 40χρονης.

.enikos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα