Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη – Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη – Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο

Με κουζινομάχαιρο φαίνεται ότι δολοφονήθηκε άγρια η 63χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα το περασμένο Σάββατο (11.5.24).

Αρχικά, είχε εκτιμηθεί πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες, όμως τη Δευτέρα (13.5.24) η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Όπως είχε αποκαλύψει το Live News, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάτω μέρος της σκάλας της διώροφης κατοικίας στην οποία διέμενε και το «πι» που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της ήταν στην πάνω πλευρά της σκάλας, δίνοντας την εικόνα πως γκρεμίστηκε από τη σκάλα.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Κλειδιά είχαν η κόρη της 63χρονης και η οικιακής βοηθός, αλλά υπήρχαν και κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού. Η συγκεκριμένη πληροφορία ήταν γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.

Το κλειδί βρέθηκε στη γλάστρα και με αυτό άνοιξε η γυναίκα που φρόντιζε την 63χρονη και βρήκε το άψυχο σώμα της.

Οι δράστες δεν έψαξαν περαιτέρω το σπίτι καθώς δεν εκλάπησαν κάποια χρυσαφικά που είχε η άτυχη γυναίκα σε άλλο σημείο.

Οι ιατροδικαστές βρήκαν την γυναίκα σε εμβρυακή στάση, υπήρχαν αίματα στην σκάλα και έφερε τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η γυναίκα είχε θέματα με την υγεία της, αποφασίστηκε να εξεταστεί τη Δευτέρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου διαπιστώθηκαν τα έξι χτυπήματα με κουζινομάχαιρο.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, αυτά τα χτυπήματα έγιναν σε ένα μικρό σημείο του σώματος κοντά το ένα στο άλλο.

«Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο»

Την αισιοδοξία του ότι η Αστυνομία θα προχωρήσει σύντομα στη σύλληψη του δολοφόνου της 63χρονης εξέφρασε στο Live News ο νομικός σύμβουλος της κόρης του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί μας λένε ότι είναι κοντά στον δολοφόνο της 63χρονης. Το δωμάτιο της κόρης ήταν άνω κάτω. Τα κοσμήματα ήταν σε άλλον χώρο. Ίσως να μην πρόλαβαν να φτάσουν σε αυτό το δωμάτιο. Η κόρη αισθάνεται τύχει για το κλειδί στην γλάστρα», τόνισε.

«Το μαχαίρι δηλώνει μίσος»

«Το μαχαίρι δηλώνει μίσος. Εγώ νομίζω πως είναι προμελετημένο έγκλημα. Πέρα από το κλειδί, ο δράστης δεν άφησε ίχνη. Πιστεύω πως η αστυνομία πρέπει να κοιτάξει το στενό περιβάλλον της 63χρονης», σχολίασε στο Live News η εγκληματολόγος και κοινωνιολόγος, Δήμητρα Τσίτση.

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα