Forbes: Αν θες να βγάζεις χρήματα ενώ ταξιδεύεις στον κόσμο, εδώ είναι οι 10 καλύτερα αμειβόμενες καριέρες

Forbes: Αν θες να βγάζεις χρήματα ενώ ταξιδεύεις στον κόσμο, εδώ είναι οι 10 καλύτερα αμειβόμενες καριέρες

Μετά από δύο και πλέον χρόνια πανδημίας, μπορεί να είναι δύσκολο για μεγάλο μέρος του εργατικού δυναμικού να οραματιστεί την επιστροφή σε ένα τυπικό 9-5 στο γραφείο. Οι μεγάλες μετακινήσεις και το να κάθεσαι σε ένα γραφείο όλη την ημέρα, δεν είναι για όλους.

Με τα ταξίδια να έχουν «κλειδώσει» για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τώρα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για αυτά. Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν τα συχνά ταξίδια ήταν μέρος της δουλειάς σας; Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας που θα σας επιτρέψουν να γνωρίσετε μακρινούς προορισμούς και να κερδίσετε έναν σταθερό μισθό ενώ ταξιδεύετε στον κόσμο.

Το Forbes σε άρθρο του παραθέτει 10 καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις. Σε μια πρόσφατη μελέτη, η Compare My Jet, μια ιδιωτική εταιρεία αναζήτησης τσάρτερ τζετ, διερεύνησε τις καλύτερα αμειβόμενες καριέρες για όσους θέλουν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο κερδίζοντας μερικούς από τους μεγαλύτερους μισθούς. Η εταιρεία ανέλυσε τις πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας σε κάθε χώρα και τις φιλτράρισε με βάση την ποσότητα των ταξιδιών που απαιτούνται για αυτές τις θέσεις εργασίας.

Εδώ είναι οι καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας (ετήσια ποσά), αν θες να ταξιδεύεις στον κόσμο:

Μηχανικοί αεροσκαφών: $121.523
Πιλότοι: $112.162
Σύμβουλοι: $107.989
Offshore Drillers: $90.679
Γιατροί Τηλεϊατρικής: $80.239
Διοργανωτές εκδηλώσεων: $65.586
Αρχιτέκτονες: $59.093
Ναυτικοί: $47.404
Εκπαιδευτές σκι: $47.404
Training Specialists: $44.683

itspossible.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα