Μυστικά αεροπλάνα, γεμάτα λεφτά έσωσαν την Ελλάδα

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» σύμφωνα με το οποίο η Ε.Ε. τροφοδότησε μυστικά την Ελλάδα με 10 δισ. ευρώ τα οποία μετέφεραν «καμουφλαρισμένα» αεροπλάνα!!!!

«Τα μυστικά αεροπλάνα, γεμάτα λεφτά που έσωσαν το ευρώ:  όταν η Ελλάδα «καιγόταν» και οι τράπεζές της «έλιωναν», η Ε.Ε. μιλούσε σκληρά και απειλούσε να τη διώξει, αλλά μυστικά την «πλημμύρισε» με 10 δισ. ευρώ».  Μέσα δύο προτάσεις η Daily Mail αποκαλύπτει το μυστικό παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες των Ελλήνων, προκαλώντας αντιδράσεις …

Η βρετανική εφημερίδα εξηγεί πως τη στιγμή που η τρόικα απειλούσε να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ και την πίεζε για μεταρρυθμίσεις την ίδια ώρα με μυστικές πτήσεις εμπορικών αεροσκαφών πλημμύριζε την ελληνική αγορά με ζεστό χρήμα!!!

«Δεν ήταν ούτε αποστολή για να σωθούν ζωές ούτε για  να διατηρηθεί μια εύθραυστη δημοκρατία, όπως οι διάσημες αερογέφυρες στο Βερολίνο μετά τον Πόλεμο, αλλά για να προστατεύσουν και να παρατείνουν το οικονομικό πείραμα ενός πολυεθνικού νομίσματος», γράφει η Daily Mail.

«Τον Ιούνιο του 2011 η Ελλάδα είχε ξεμείνει από χαρτονομίσματα. Κυριολεκτικά. Υπήρχε έλλειψη όλων των χαρτονομισμάτων εκτός από εκείνα των 10€. Οι Έλληνες είχαν απαντήσει στις απειλές της τρόικας για μπλοκάρισμα της δόσης των 12 δισ. ευρώ, αποσύροντας από τις τράπεζες τις καταθέσεις τους», συνεχίζει το δημοσίευμα

Το μυστικό σχέδιο


Αν η κατάσταση συνεχιζόταν έτσι «δε θα υπήρχαν αρκετά χαρτονομίσματα για να αντιμετωπιστεί η τάση των Ελλήνων να «βάλουν χέρι» στις καταθέσεις τους κάνοντας αναλήψεις. Έτσι τέθηκε σε εφαρμογή ένα μυστικό σχέδιο.

«Μιλάμε για τον Ιούνιο του 2011», εξομολογήθηκε στην εφημερίδα  ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος που επιβλέπει το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας.

«Οι Έλληνες έπαιρναν 1-2 εκατ. ευρώ την ημέρα από το τραπεζικό σύστημα. Οι Έλληνες χρειάστηκε να στείλουν στρατιωτικά αεροπλάνα στην Ιταλία για να πάρουν χαρτονομίσματα. Μέχρι εκεί έφτασε η κατάσταση!!!!!».

Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η απαίτηση για χαρτονομίσματα στην Ελλάδα είχε σχεδόν τριπλασιαστεί και οι μυστικές αποστολές ξεκίνησαν και πάλι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα

Η Ελλάδα δε μπορούσε να ικανοποιήσει τη ζήτηση από τον ίδιο το λαό της. Μόνο με κέρματα και νομίσματα των 10 ευρώ δε μπορούσε να ικανοποιηθεί η ζήτηση. Μόνο η γερμανική Μπούντεσμπανκ, η Εθνική Τράπεζα της Αυστρίας και του Λουξεμβούργου μπορούσαν να φτιάξουν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Σκόπιμα ή όχι, η ικανότητα της Ελλάδας να ικανοποιήσει την τεράστια αύξηση της ζήτησης ήταν ουσιαστικά εκτός νόμου...

Η κρίση θα μπορούσε να εξαπλωθεί στη Μεσόγειο σε χρόνο dt. Οι επενδυτές ανησυχούσαν για την Ιταλία..

Μ' αεροπλάνα και βαπόρια... και με τους δανειστές τους καλούς !!

Η μεταφορά χρημάτων μέσω των μυστικών πτήσεων με αεροπλάνα  τύπου Boeing της Maersk ή άλλα μικρότερα, βαμμένα «σε γαλάζιο και λευκό του ελληνικού στρατού» ήταν μόνο η αρχή. Μόνο το πρώτο στάδιο της αποστολής. Με φορτηγά και πλοία, τα λεφτά έφταναν στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά. Από τη Ρόδο και την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη και την Κομοτηνή, με κάθε τρόπο διακινούνταν τα λεφτά.

Εργάτες δούλευαν μέρα και  νύχτα για να εξασφαλίσουν πως τα χρήματα θα έφταναν στις τράπεζες, αναφέρει η εφημερίδα.

«Όλη αυτή η επιχείρηση έγινε χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Τους Έλληνες τους ένοιαζε να έχουν λεφτά τα ΑΤΜ και να συνεχίσουν αυτά να λειτουργούν. Παρόλα αυτά, κάτω από τη μύτη τους, γινόταν μια νομισματική επανάσταση...»

Daily Mail:Αεροπλάνα γεματά λεφτά έσωσαν την Ελλάδα