Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης

Serial killer στην Κύπρο: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό της 8χρονης

Στην Κύπρο  έφτασε χθες ο Κύπριος ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποιος συμμετέχει στο κλιμάκιο της Scotland Yard, για να διενεργήσει νεκροτομή στη σορό της οκτάχρονης Έλενας Ναταλία, κόρης της 36χρονης Λίβια Μπουνέα. 

Η νεκροτομή είναι προγραμματισμένη να διενεργηθεί σήμερα και από αυτήν θα φανούν τα αιτία θανάτου της οκτάχρονης και ο τρόπος δράσης του 35χρονου.

Η σορός της οκτάχρονης ανασύρθηκε πριν από μία εβδομάδα από τη λίμνη Μιτσερού, στην οποία είχε εντοπιστεί και η σορός της μητέρας της Λίβια Μπουνέα. Οι σοροί των δύο εντοπίστηκαν σε απόσταση δύο μέτρων η μια από την άλλη. Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος είχε τοποθετήσει τόσο τη μητέρα όσο και τη θυγατέρα της σε ταξιδιωτικές βαλίτσες. Η ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας έγινε την Κυριακή του Πάσχα, εντός της οποίας υπήρχε η σορός της 36χρονης, ενώ η ανάσυρση της σορού της οκτάχρονης έγινε μία εβδομάδα μετά.

Από τις νεκροτομές που έγιναν μέχρι σήμερα στις σορούς των θυμάτων έχει φανεί ότι κάποιες γυναίκες ο 35χρονος τις σκότωσε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του στραγγαλισμού, ενώ στην περίπτωση της 30χρονης Κχαντχά Ανού από το Νεπάλ, η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας, διαφάνηκε εκ πρώτης όψεως ότι ο θάνατός της επήλθε μετά από χτύπημα στο κεφάλι.

 

 politis.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα