Serial killer Κύπρου: Βρέθηκε σoρός μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Ανασύρθηκε γύρω στις 14:00 από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό η μία από τις δύο βαλίτσες που εντοπίστηκαν χθες και εντός των οποίων βρίσκονται σύμφωνα την ομολογία του 35χρονου δύο από τα τρία πτώματα που πέταξε στη λίμνη.

Την ανάσυρση της βαλίτσας κατάφερε δύτης ο οποίος επιχείρησε στην λίμνη με σκάφανδρο. Αυτή την ώρα η σορός μεταφέρεται στο νεκροτομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε στην παρουσία ιατροδικαστών εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας η σορός άγνωστης στο παρόν στάδιο γυναίκας, η οποία φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. αναφέρει ο «Πολίτης» της Κύπρου.

Οι προσπάθειες για ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας θα συνεχιστούν ενώ ακολούθως θα ξεκινήσει επιχείρηση εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας. Σημειώνεται ότι στην όχθη της λίμνης στήθηκε σκηνή ώστε να γίνει αυτοψία των αντικειμένων που θα ανασυρθούν. Στο σημείο βρίσκονται ιατροδικαστές και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου στις βαλίτσες βρίσκονται τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων και της 29 χρονης Maricar Valdez Arquiola. Μάνα και κόρη δολοφονήθηκαν σύμφωνα με την ομολογία του τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ η Maricar δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα