Το προφίλ του serial killer στην Κύπρο: Τι πυροδότησε τη δολοφονική μανία του – Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγός του

Το προφίλ του serial killer στην Κύπρο: Τι πυροδότησε τη δολοφονική μανία του – Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγός του

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του serial killer της Κύπρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων –επικαλούμενος τους Κύπριους αξιωματικούς που τον ανέκριναν- ο 35χρονος λοχαγός ανέφερε στην κατάθεσή του πως όταν ήταν μικρός είχε κακοποιηθεί άγρια σεξουαλικά από δύο πρόσωπα του πολύ στενού περιβάλλοντός του. Το χρησιμοποιεί, άλλωστε, αυτό ως υπερασπιστική γραμμή. 

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για όλα όσα έχει κάνει, σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, είπε «μετανιώνω, δεν έπρεπε να το κάνω».

Οι αστυνομικοί στην Κύπρο πήραν κατάθεση και από την σύζυγό του, η οποία είπε ότι χώρισε μαζί του γιατί ανακάλυψε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και περιέγραψε έναν άνθρωπο βάναυσο.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του serial killer της Κύπρου βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων –επικαλούμενος τους Κύπριους αξιωματικούς που τον ανέκριναν- ο 35χρονος λοχαγός ανέφερε στην κατάθεσή του πως όταν ήταν μικρός είχε κακοποιηθεί άγρια σεξουαλικά από δύο πρόσωπα του πολύ στενού περιβάλλοντός του. Το χρησιμοποιεί, άλλωστε, αυτό ως υπερασπιστική γραμμή. Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για όλα όσα έχει κάνει, σύμφωνα πάντα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, είπε «μετανιώνω, δεν έπρεπε να το κάνω». Οι αστυνομικοί στην Κύπρο πήραν κατάθεση και από την σύζυγό του, η οποία είπε ότι χώρισε μαζί του γιατί ανακάλυψε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και περιέγραψε έναν άνθρωπο βάναυσο.

Δείτε ακόμα