Κύπρος: Τα πρόσωπα της φρίκης – Ποια ήταν τα επτά θύματά του Ορέστη

Κύπρος: Τα πρόσωπα της φρίκης – Ποια ήταν τα επτά θύματά του Ορέστη

Δραματικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου. Ο 35χρονος ίλαρχος την Μεγάλη Πέμπτη ομολόγησε τη δολοφονία ακόμη τριών ατόμων – δύο γυναικών και μίας ανήλικης.

Όπως αναφέρει το offsite.com.cy, νωρίς το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν – καθ’ υπόδειξη  του συλληφθέντα – σε ένα σημείο στο πεδίο βολής Ξυντούς της Ορούντας το πτώμα ακόμη μίας γυναίκας, η οποία φέρεται να έχει καταγωγή από το Νεπάλ ή την Ινδία. Φέρεται να την σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο δεν προσδιόρισε ακριβώς το πότε.

Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος ομολόγησε τόσο τη δολοφονία της εν λόγω γυναίκας, όσο και τη διπλή δολοφονία μίας μητέρας και της ανήλικης κόρη της από τη Ρουμανία.

Πρόκειται για την 36χρονη Livia Florentina Bunea και την 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea. Είχαν εξαφανιστεί από την οικία που διέμεναν στη Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Επτά φόνοι, τρια πτώματα

Η νέα ομολογία του ιλάρχου ανέβασε τον αριθμό των θυμάτων του σε επτά. Συγκριμένα, κατηγορείται για τις δολοφονίες: της Marry Rose, της 6χρονης κόρης αυτής Sierra, της Arian Palanos, της Maricar Valdez, της γυναίκας αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής και των Livia Florentina Bunea και Elena Natalia Bunea.

Οι Αρχές της Κύπρου έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τρεις από τις επτά σορούς και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, της 39χρονης Maricar Valdez και των δύο θυμάτων από τη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα