Νεκρός άντρας στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα στην Κύπρο

Νεκρός άντρας στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα στην Κύπρο

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα (6/8) το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή Blue Laggon στον Ακάμα όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες άντρας, ανασύρθηκε αναίσθητος από τη θάλασσα.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτή του ΔΙΑ στην Πάφο, Μάριος Ιγνατίου, ο άτυχος αλλοδαπός άνδρας ο οποίος βρισκόταν με την οικογένειά του στην περιοχή για ταξίδι αναψυχής με ακτοπλοϊκό σκάφος που εκτελεί μίνι κρουαζιέρες από το Λατσί στο Blue Lagoon κολυμπούσε στη θάλασσα.

Κάποια στιγμή και ενώ βρισκόταν στο νερό οι συγγενείς του διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως κάλεσαν για βοήθεια και τον ανέσυραν από το νερό.

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ταχύπλοο, που επίσης βρισκόταν στην περιοχή, στο Λιμανάκι του Λατσιού όπου τον ανέμενε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε και είναι νεκρός.

Στη σκηνή έσπευσε η Αστυνομία Πόλεως η οποία διεξάγει έρευνες για συνθήκες αφύσικου θανάτου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 62χρονο Αγγλοκύπριο ο οποίος παραθέριζε στην περιοχή. Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.
 
Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σκάφος αναψυχής μαζί με τον άντρα που έχασε τη ζωή του, κολυμπώντας στην θαλάσσια περιοχή του Blue Lagoon στον Ακάμα, μίλησε στο SigmaLive.

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα