Εντοπίστηκε πτώμα στο Πισσούρι Λεμεσού - Βρετανός ο άτυχος άνδρας

Το πτώμα ενός άντρα εντοπίστηκε χτες το πρωί, στο Πισσούρι στην περιοχή Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ώρα 09:35, μετά από διευθέτηση με την Αστυνομία ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη "Λοχία Βασίλη Κρόκου" στη Λεμεσό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέλαβε να ανασύρει πτώμα άντρα από χαράδρα ανατολικά του χωρίου Σουνι.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της Αστυνομίας και του Ιατροδικαστή, η ώρα 12.09, με την χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού, ανασύρθηκε απο χαράδρα 60 περίπου μέτρων, σε περιοχή 3 Km ανατολικά του χωρίου Σουνι πτώμα άνδρα σε κατάσταση μουμιοποίησης το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Εικάζεται πως το πτώμα ανήκει στον 70χρονο Edward Niger, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 3 Μαρτίου, με την Αστυνομία όμως να μην μπορεί ακόμη να επιβεβαιώσει κάτι.

Σε 70χρονο που είχε χαθεί αρχές Μαρτίου πιστεύεται ότι ανήκει πτώμα που εντοπίστηκε στο Σούνι

Στον 70χρονο Βρετανό Edward Niger, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις 3 Μαρτίου, πιστεύεται ότι ανήκει το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων, πέντε χιλιόμετρα από την οικία του, που βρίσκεται στο Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι το πτώμα, που βρίσκεται σε κατάσταση τυμπανισμού, εντοπίστηκε στις 7:15 από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Στη σκηνή, πέραν της Αστυνομίας και του ιατροδικαστή, έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την ανάσυρση της σορού του άνδρα, ο οποίος ήταν γυμνός, κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για τον άτυχο 70χρονο, αφού είχε θεαθεί την ημέρα εξαφάνισης του από ποδηλάτη να περπατά μόνο με τα εσώρουχα του, ενώ τα ρούχα του είχαν εντοπιστεί διασκορπισμένα σε απόσταση 500 μέτρων από την οικία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος, την εξαφάνιση του οποίου είχε καταγγείλει η σύζυγος του, έπασχε από διπολική διαταραχή και διαβήτη.

Στον 70χρονο Βρετανό ανήκει τελικά η σορός

Επιβεβαιώθηκε τελικά ότι ανήκει στον 70χρονο Βρετανό Edward Niger, το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί σε χαράδρα στην περιοχή της κοινότητας Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τον 70χρονο αναγνώρισε η σύζυγος του και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, που διενήργησε νεκροψία επί της σορού, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ εκτιμάτε πως  ο θάνατος του προήλθε από παθολογική αιτία.

Σε ότι αφορά το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες σε χαράδρα κοντά στο δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, δεν έχει γίνει κατορθωτό να εξακριβωθεί η ταυτότητα του, παρά το ότι εκτιμάται πως πρόκειται για την ελλείπουσα, από τις 23 Φεβρουαρίου, Άννη Κωνσταντίνου.

 

foni-lemesos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα