Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονου έπειτα από τροχαίο – Το μυστήριο με το παπούτσι που βρέθηκε

Χαλκιδική: Θρίλερ με την εξαφάνιση 41χρονου έπειτα από τροχαίο – Το μυστήριο με το παπούτσι που βρέθηκε

Θρίλερ με 41χρνο που εξαφανίστηκε έπειτα  από τροχαίο στην Χαλκιδική. Βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του αλλά αγνοείται εδώ και 8 μήνες, με την αγωνία της οικογένειάς του να… χτυπάει κόκκινο.

 
Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια τονίζει «ψάχνω αλλά δεν μπορώ να τον βρω. Παρακαλώ όλον τον κόσμο εάν είδε ή έμαθε κάτι, να με βοηθήσουν να βρω το παιδί μου».

Σύμφωνα με την ίδια, «σκεφτήκαμε μήπως πήγε στο Άγιον Όρος για να ηρεμήσει. Δεν έχουμε σημείο ζωής, δεν έχουμε μάθει κάτι για το παιδί μου».


Η μητέρα του πρόσθεσε ότι «η τελευταία φορά που μίλησα με τον γιο μου ήταν στις 28 Σεπτεμβρίου. Μου είπε ότι είναι καλά και με ρώτησε πώς είμαστε. Τι είχε στο μυαλό του δεν γνωρίζω».

«Οι σκέψεις μας πάνε και στο καλό και στο κακό» ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του μιλώντας στο STAR.

Ο αδελφός του από την πλευρά του είπε ότι «είναι άφαντος. Θα με έπαιρνε ένα τηλέφωνο, αλλά τίποτα. Ή κρύβεται ή δεν ζει. Αν κρύβεται, δεν ξέρω γιατί. Αν χρειαζόταν κάτι, θα μου το έλεγε».

Το παπούτσι που βρέθηκε
Στο μεταξύ όπως είπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υποστήριξε ότι «πριν από καιρό είχε βρεθεί ένα παπούτσι, αλλά η μητέρα του είχε πει ότι μάλλον δεν ανήκει σε εκείνον.

Μέσα στο αυτοκίνητο του 41χρονου βρέθηκε κι άλλο ένα παπούτσι που πιθανόν να φορούσε και όταν τράκαρε το έχασε. Έτσι όταν βγήκε από το αμάξι ήταν χωρίς παπούτσι.

Σύμφωνα με τον κ.Τσούκαλη, ο 41χρονος ήταν ένα ευαίσθητο παιδί «και από ότι μου έχουν πει δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνε τηλέφωνο την μάνα του. Της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία. Ήταν ένα παιδί με ήθος, πήγαινε συχνά στο Άγιον Όρος».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του STAR:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα