Δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από τα δικαστήρια

Δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από τα δικαστήρια

Επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί μεταξύ κουκουλοφόρων, την ώρα της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με το GRtimes, το επεισόδιο ξεκίνησε για άγνωστο λόγο, με άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να μαλώνουν μεταξύ τους και να απομακρύνονται μετά την παρέμβαση – μόνο με παρατηρήσεις και παραινέσεις – των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο. Οι οπαδοί απομακρύνθηκαν ενώ στη συνέχεια άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

 Νωρίτερα, επικράτησε μια μικρή ένταση με τις αποδοκιμασίες στους 12 κατηγορούμενους οι οποίοι έφτασαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού συνεχίζεται στην αίθουσα.

 Ωστόσο, οι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο και φωνάζουν συνθήματα, με τα ΜΑΤ να βρίσκονται κοντά τους για να μην «ανάψουν» και πάλι τα αίματα. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, είχε διαμαρτυρηθεί για την παρουσία οπαδών, προσερχόμενος στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Αποδοκιμασίες για τους 12 κατηγορούμενους 

Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασαν λίγο μετά τις 9 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι «12» κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Τα άτομα με σκυμμένα τα κεφάλια και καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν από την είσοδο του υπογείου γκαράζ του Μεγάρου, ενώ την ίδια ώρα συγκεντρωμένοι τους αποδοκίμαζαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων «σκύψε το κεφάλι, μη κοιτάς, δολοφόνοι».

Πατέρας Άλκη Καμπανού:  Δύσκολη μέρα, έχω αντοχές

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την περασμένη Τετάρτη (18/1), αντιμέτωποι με τους δολοφόνους του γιου τους.

Ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του άτυχου φιλάθλου του Άρη, δε θέλησε να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε στη φράση «έχω αντοχές, θα το ξεπεράσουμε», ερωτώμενος για τη διαδικασία της δίκης, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Ο κ. Καμπανός είπε ακόμη πως η σημερινή ημέρα είναι προφανώς δύσκολη για εκείνον και τη σύζυγό του, Μελίνα, η οποία δε θέλησε να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δήλωση, αναφέροντας πως «δεν είμαι σε θέση να μιλήσω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα