Δυτική Αττική: Συλλήψεις και προσαγωγές μετά τα επεισόδια

Δυτική Αττική: Συλλήψεις και προσαγωγές μετά τα επεισόδια

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες σε σπίτια Ρομά με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στο πλαίσιο ειδικής επιχείρησης της Αστυνομίες. Οι έρευνες διεξάγωνται σε καταυλισμούς Ρομά της δυτικής Αττικής στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων από ομάδες Ρομά τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα η αστυνομική επιχείρηση επικεντρώθηκε στις περιοχές των Νεόκτιστων και άλλων οικισμών του Ασπροπύργου καθώς και στο Μενίδι, με σκοπό την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ομάδα Ρομά πυροβόλησε κατά αστυνομικών της ΟΠΚΕ στην λεωφόρο Διυλιστηρίων στον Ασπρόπυργο τραυματίζοντας στον πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 οικίες, προσήχθησαν 15 άτομα και συνελήφθησαν 6 άτομα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απείθειας, κλοπής, καθώς και των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και κανόνων που αφορούν στην οικοδομή.

Όπως αναφέρεται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι αστυνομικές δράσεις στην περιοχή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO