Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια, από σήμερα 6 Ιουλίου 2024 – «Τέλος στα βάσανα»

Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια, από σήμερα 6 Ιουλίου 2024 – «Τέλος στα βάσανα»

Εάν η 6η Ιουλίου πρόκειται να μας φέρει ανακούφιση, τότε θα την δούμε να εμφανίζεται με τη μορφή της απομάκρυνσης ενός εμποδίου ή του τερματισμού μιας δύσκολης κατάστασης. Η αστρολογία μας δείχνει πως η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα αυτή τη στιγμή, και για τρία ζώδια, αυτό θα επηρεάσει το θάρρος τους και την ικανότητά τους να ολοκληρώσουν κάτι, οδηγώντας πιθανώς στην απόφαση να αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι για να κάνουν χώρο για το φως.

Σήμερα, θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μας αρκεί απλά να “είμαστε απογοητευμένοι”. Αναμφισβήτητα, είναι μια πραγματική εμπειρία και δεν μπορούμε να την αρνηθούμε, όμως ποιος θέλει να ζει με την απογοήτευση ως τρόπο ζωής; Εμείς όχι. Και δεν θα το κάνουμε πια, από εδώ και πέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα μας δείχνει ότι μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στις δυσκολίες μας και θα το πράξουμε.

Επειδή πρόκειται για μια περίοδο επιρροής από τον Λέοντα, αυτά τα τρία ζώδια μπορούν να ανυπομονούν για το τέλος της απογοήτευσης και την αρχή μιας νέας οπτικής για τη ζωή. Όταν λέμε “τέλος”, το εννοούμε και έρχεται στις 6 Ιουλίου.

Οι δυσκολίες τελειώνουν για 3 ζώδια, από σήμερα 6 Ιουλίου 2024

  • Κριός
  • Λέων
  • Τοξότης

Κριός

Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να ξεπεράσεις κάποιες πτυχές της ζωής σου, και έχεις δει ακόμη και πώς κάποια από τη σκληρή δουλειά σου φαίνεται να οδηγεί μόνο σε περισσότερη σκληρή δουλειά, και δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί έχεις αυτή τη μοίρα. Λοιπόν, τώρα που έφτασε η 6η Ιουλίου και μαζί της έρχεται η Σελήνη στον Λέοντα, μπορείς να το καταλάβεις καλύτερα. Φαίνεται πως υπάρχει λόγος για όλα, Κριέ.

Και όσο κι αν ακούγεται κοινότυπο, αυτό που θα καταλάβεις κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα, είναι ότι απλά έπρεπε να περάσεις από αυτά που πέρασες για να είσαι στη θέση που βρίσκεσαι τώρα. Είναι τόσο απλό, αλλά στις 6 Ιουλίου, το καταλαβαίνεις. Δεν σε μπερδεύει πια, αλλά νιώθεις και μια ολοκλήρωση.

Λέων

Έδωσες σκληρό αγώνα, όπως λέει και η παροιμία, και τώρα είσαι έτοιμος να αποχαιρετήσεις οριστικά όλο αυτό το σκηνικό. Έχεις τελειώσει με οτιδήποτε σου πήρε τόσο πολύ χρόνο να ξεπεράσεις, και είναι επίσημο: οι δυσκολίες τελείωσαν, και ήρθε η ώρα να ουρλιάξεις με όλη σου τη δύναμη κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Λέοντα.

Νιώθεις καλά σήμερα, Λέοντα. Νιώθεις σαν οι δυνάμεις σου να επιστρέφουν, και παρότι όλοι ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα δεν σε εγκατέλειψαν ποτέ, μάλλον μπορείς να σκέφτεσαι σαν να έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό σε κάτι. Σε εξάντλησε τελείως, και τώρα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις. Οι δυσκολίες έχουν τελειώσει, το αποδέχεσαι και αυτό είναι καλό.

Έτσι, αποδέχεσαι την ιδέα ότι οι δυσκολίες σου έφτασαν στο τέλος τους. Ακριβώς, δεν παλεύεις άλλο, Λέοντα. Είσαι έτοιμος να χαλαρώσεις και απλά να ξεκινήσεις ξανά να έχεις καλές στιγμές. Ξέρεις πως ό,τι κι αν χρειάστηκε να περάσεις ήταν απλά μέρος του ταξιδιού, και όλα είναι καλά, αλλά είσαι εξίσου ευγνώμων που βλέπεις το τέλος των δύσκολων καιρών.

Τοξότης

Οι δυσκολίες τελειώνουν για σένα, ξεκινώντας από σήμερα, Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή έχεις αρχίσει να βλέπεις τον εαυτό σου λιγότερο σαν πολεμιστή και περισσότερο σαν ειρηνιστή. Ενώ είναι στη φύση του Τοξότη να στέκεται όρθιος και να μάχεται, είναι επίσης μέρος της φύσης σου να εστιάζεις στην ειρήνη, και η ειρήνη που τερματίζει τη σύγκρουση στην καρδιά σου βρίσκεται μέσα σου.

Έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις ότι οι δυσκολίες που έχεις ανεχτεί έχουν ημερομηνία λήξης και ότι, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Λέοντα, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα αφήσεις όλα πίσω σου και με τη βούλα. Δεν σε απασχολεί πια το δράμα και ο πόλεμος των άλλων ανθρώπων. Αν αυτό χρειάζονται στη ζωή τους, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από το δρόμο τους.

Σε ενδιαφέρει περισσότερο να ευθυγραμμίζεσαι με το σύμπαν, και αυτή η δύναμη σου επιτρέπει να γνωρίζεις ότι εσύ ελέγχεις πόσο περίπλοκες είναι οι δυσκολίες στη ζωή σου. Απομακρύνοντας τον εαυτό σου από το δράμα, απομακρύνεσαι και από τη δυσκολία. Ο πόνος σου τελειώνει επειδή έχεις αποφασίσει ότι αυτό είναι το καλύτερο για σένα.

Αυτό είναι που λαμβάνεις, και νιώθεις σαν το Σύμπαν να σου λέει ότι μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις καθώς οι δυσκολίες είναι πραγματικά και οριστικά «τελειωμένες». Ίσως να διστάζεις να το πεις «με δυνατή φωνή», αλλά αυτές οι δυσκολίες είχαν πραγματικά ημερομηνία λήξης, και φαίνεται ότι αυτή η ημερομηνία είναι η 6η Ιουλίου 2024.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα