Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου

Ενώ στους περισσότερους από εμάς αρέσει η ιδέα ότι είναι αρχές Ιουνίου και έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, υπάρχουν ακόμα μερικοί από εμάς που θα νιώθουμε λιγότερο ενεργητικοί αυτή τη στιγμή, απλά επειδή είτε υπάρχουν πολλά στο μυαλό μας ή μας βαραίνουν προηγούμενες υποχρεώσεις που μας κλέβουν τον προσωπικό μας χώρο και χρόνο. Αυτά τα 3 ζώδια θα ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες.

Αυτό μας φέρνει αυτή η εβδομάδα: την επιθυμία να έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο. Είμαστε κουλ, μπορεί να νιώθουμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα από ό,τι είναι που κάνουμε. Παρόλα αυτά, μας παρασύρουν οι ευθύνες και είναι δύσκολο για αυτά τα τρία ζώδια να κάνουν ένα διάλειμμα.

Αυτά τα 3 ζώδια ξεπερνούν τις δυσκολίες την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου

  • Λέων
  • Παρθένος
  • Αιγόκερως

Λέων

Όλοι ντυμένοι χωρίς πού να πάτε; Ανυπομονείς να ξεκινήσεις το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι, και ενώ είσαι ενήλικας τώρα και τα καλοκαίρια δεν είναι όπως παλιά, δεν μπορείς παρά να νιώθεις ότι πρέπει να δημιουργήσεις κάτι για τον εαυτό σου. σου δίνει την ιδέα ότι υπάρχει κάτι να περιμένεις. Αισθάνεστε απογοητευμένοι κατά την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου και λόγω των πολλών επιρροών των Διδύμων που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα, θα ενημερώσετε τους πάντες πώς νιώθετε.

Το θέμα με εσάς είναι ότι έχετε την τάση να γίνεστε τρελοί όταν απογοητεύεστε και ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνετε τίποτα τόσο κακό, εξακολουθείτε να κλαψουρίζετε — ή τουλάχιστον έτσι σας αντιλαμβάνονται οι φίλοι σας. Όλοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον Λέοντα, και ο Λέων δεν είναι ποτέ αρκετά ευχαριστημένος, παρόλο που αυτό το καλοκαίρι πραγματικά σας επιφυλάσσει πολλά.

Η θετική πλευρά: Θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα συνειδητοποιήσετε ότι η υπομονή δεν αφαιρεί τίποτα από τη μεγαλόψυχη προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Αυτό που θα καταλήξεις να κάνεις είναι να δείχνεις στους άλλους ότι, έχοντας υπομονή, είσαι πιο εύκολο να είσαι κοντά και ξέρεις ότι σου αρέσει αυτό, Λέων!

Παρθένος

Τώρα που μόλις επέστρεψες από το να κάνεις κάτι απίστευτο, νιώθεις ότι όλα γύρω σου τώρα είναι βαρετά, βαρετά και άψυχα. Ω Παρθένε, δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος; Εδώ πρέπει να κάνετε check in με την ευγνωμοσύνη σας. Μόλις περάσατε μια εκπληκτική εμπειρία και συγκρίνοντας αυτά που μόλις περάσατε με αυτά που ζήσατε την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, νιώθετε ότι όλα είναι κουραστικά.

Έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου και έτυχε να έχεις κάνει κάποια διασκεδαστικά καλοκαιρινά πράγματα από νωρίς. Τώρα όμως που έγινε, νιώθεις ότι το μόνο που έχεις να περιμένεις είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Λοιπόν, καλώς ήρθες στην πραγματικότητα, Παρθένε! Δουλεύουμε όλοι αυτό το καλοκαίρι και είναι εντάξει. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να είστε ευγνώμονες που είχατε την εμπειρία μιας ζωής και τώρα που δεν έχει τελειώσει.

Η φωτεινή πλευρά: Μόλις προσαρμοστείτε ξανά στην κανονική ζωή, θα διαπιστώσετε ότι η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί για να φτάσετε εκεί. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, αλλά είστε πιο χαρούμενοι όταν ξέρετε πού βρίσκεται η ασφάλειά σας. Θα διαπιστώσετε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 3 – 9 Ιουνίου, το να είστε πίσω στο σπίτι και στη ρουτίνα, να κάνετε τη δουλειά σας κ.λπ., είναι μια χαρά. Είστε χαρούμενοι που είστε ζωντανοί και ευγνώμονες που πρέπει να κάνετε κάτι εξαιρετικό.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου σας φέρνει μια περίπτωση «Γίνομαι πολύ μεγάλος για αυτό». Και όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να νιώσεις στην κορυφή του καλοκαιριού. Το να αναπολείς τα καλοκαίρια της νιότης σου, όταν όλα ήταν πολύ πιο ανέμελα και εύκολα, σε κάνει να νιώθεις έτσι. Θα περάσετε πολύ χρόνο με νοσταλγία και θλίψη.

Κάπως, θα πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένεις, και αν δεν μπορείς να είσαι το μωρό της παραλίας που ήσουν κάποτε, τότε μπορεί κάλλιστα να συρθείς στην κρύπτη. Σταμάτα, Αιγόκερε! Είσαι αυτό το υπέροχο άτομο που σφύζει από ζωή — απλώς τείνεις να γίνεσαι δραματικός κάθε τόσο και δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να ξυπνάς για ένα υπέροχο καλοκαίρι…ακόμα κι αν δεν ταιριάζεις σε αυτό που έκανες κάποτε. (Ποιος νοιάζεται!)

Η φωτεινή πλευρά: Το Memory Lane δεν σε απογειώνει απλά, Αιγόκερε. Σε κάνει να δεις ποιος άλλος είναι τριγύρω. Απευθυνθείτε σε παλιούς φίλους για να τους ελέγξετε. Αυτό που ξεσηκώνετε εξαιτίας αυτής της δράσης είναι διασκεδαστικό και αυτό δεν το περιμένατε. Αναμένετε, λοιπόν, το απροσδόκητο στις 3 – 9 Ιουνίου 2024 και να ξέρετε ότι όσο έχετε ζωή, έχετε ελπίδα, όνειρα και την πιθανότητα να έρθουν καλές στιγμές.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα