Ποιο ζώδιο είναι ιδανικό για να έχεις κολλητό ή κολλητή;

Ποιο ζώδιο είναι ιδανικό για να έχεις κολλητό ή κολλητή;

Ποιο ζώδιο είναι ιδανικό για να έχεις κολλητό/ή; Τουλάχιστον θα σου στέλνει memes που όντως θα σου αρέσουν

Εντάξει, κανείς δεν είναι τέλειος -και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Διδύμους. Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε τα κουσούρια μας οπότε μπορεί να μην είμαστε και best friends material. Εκτός από το Ζυγό! Το περίμενες; Κι όμως, ο Ζυγός φαίνεται ότι είναι ο καλύτερος κολλητός που θα μπορούσες να έχεις αφού αν πρόκειται κάποιος να σου κάνει πάρτι, να σου δώσει μια αγκαλιά όταν τη χρειάζεσαι ή να απαντήσει στα μηνύματά σου στις 3 το πρωί, είναι αυτός. Είναι ένα φιλικό, κοινωνικό και διπλωματικό ζώδιο. Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν το Ζυγό ώστε να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για bestie της χρονιάς; Διάβασε παρακάτω.

Είναι πολύ καλοί ακροατές
Χάρη στα χαρακτηριστικά που πηγάζουν από το στοιχείο τους και τον κυρίαρχο πλανήτη τους, ο Ζυγός τείνει να είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές του ζωδιακού κύκλου. Είτε του τηλεφωνείς, είτε κάθεσαι απέναντί του στο brunch είτε στέλνετε μηνύματα, ξέρεις ότι σε ακούει πραγματικά και δίνει σημασία σε κάθε σου λέξη. Ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι έχουν να πουν οι άλλοι, οπότε είναι τρομερά έμπιστος.

Είναι σε επαφή με τα συναισθήματά του
Ο Ζυγός έχει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη (EQ), κάτι που τον βοηθάει να κατανοήσει όχι μόνο τα δικά του συναισθήματα αλλά και των άλλων. Αυτή η ενσυναίσθηση τον κάνει ευαίσθητο στις ανάγκες και τις δυσκολίες των φίλων του και είναι συχνά ο πρώτος που προσφέρει παρηγοριά ή έναν ώμο για να κλάψουν. Αυτό το χαρακτηριστικό σημαίνει επίσης ότι είναι καλός στο να βάζει όρια. Εάν δεν θέλει να αράξετε παρέα ή αν δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, θα σε ενημερώσει το συντομότερο δυνατό. Δεν είναι από τους τύπους που δίνουν πάρα πολλά από τον εαυτό τους σε σημείο να νιώθουν αγανάκτηση.

Διατηρεί την ηρεμία
Εάν ένας Ζυγός εντοπίσει αρνητική ενέργεια και ένταση στον αέρα, θα είναι ο πρώτος που θα παρέμβει και θα μεσολαβήσει. Πες ότι έχεις μια διαφωνία με έναν άλλο φίλο σε ένα ομαδικό δείπνο, ο Ζυγός θα το παρατηρήσει αμέσως και θα βεβαιωθεί ότι και οι δύο πλευρές αισθάνονται ότι ακούγονται και κατανοούνται. Έχει ταλέντο στο να ηρεμεί τεταμένες καταστάσεις και να διασφαλίζει ότι όλοι είναι εντάξει.

Διοργανώνει τα καλύτερα πάρτι
Παρόλο που ο Ζυγός χαίρεται να κάνει παρέα με ένα άτομο κάθε φορά, είναι εξαιρετικός στο να σχεδιάζει πάρτι. Θα αγοράσει ένα εκατομμύριο διακοσμητικά, θα στήσει τραπέζι με σνακ - έχοντας στο μυαλό τους τις αλλεργίες όλων- και θα επιμεληθεί την καλύτερη λίστα τραγουδιών. Κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Είναι πολύ υποστηρικτικός
Αν περνάς κάποια δύσκολη κατάσταση ή περίοδο, ο Ζυγός θα είναι πάντα εκεί για να ακούσει -όχι μόνο παθητικά, αλλά ενεργητικά, δηλαδή δίνοντάς σου συμβουλές και tips που ίσως σε βοηθήσουν πραγματικά με το πρόβλημά σου. Είναι εξαιρετικός στο να δίνει συμβουλές που είναι στοχαστικές και ισορροπημένες. Αν, για παράδειγμα, δεν είσαι σίγουρος για μια σημαντική απόφαση, όπως μια αλλαγή δουλειάς, ο Ζυγός θα καθίσει μαζί σου, θα «ζυγίζει» τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικές προοπτικές για να διασφαλίσεις ότι κάνεις την καλύτερη επιλογή.

jenny.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα