Ζώδια σήμερα 12/05: Εκτιμήστε τα αποκτήματά σας - Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα 12/05: Εκτιμήστε τα αποκτήματά σας - Αναλυτικές προβλέψεις

Η Σελήνη στον Καρκίνο από χτες σας έχει βάλει στην διαδικασία να εξετάσετε ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με τα συναισθήματα που νιώθετε ή τα οικονομικά σας. Ακόμη και αν κάτι δεν είναι όπως το θέλετε ή δεν προχωρά όπως θα επιθυμούσατε καλό θα είναι να μείνετε σε μια ασφαλή οδό και να εστιάζετε στα οφέλη και τα κεκτημένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα εστιάστε σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και γενικότερα την προσωπική σας ζωή. Οι καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστείτε προς την σωστή κατεύθυνση ώστε να λάβετε συναισθηματική τροφή.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία αυτή την στιγμή γίνεται περισσότερο ουσιαστική. Μέσα από το άμεσο περιβάλλον σας μπορείτε να πάρετε ιδέες για κάτι που σας ενδιαφέρει αλλά και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχει υπάρξει απόσταση τελευταία.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο θα μονοπωλήσει αυτές τις ημέρες γι' αυτό δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι κάνετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με πραγματικές αξίες και ταλέντα σας. Βελτίωση θα υπάρξει και στον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, οι πολλές σκέψεις μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν σήμερα γιαυτό εστιάστε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και χρειάζεται να γίνει άμεσα.

Για τους Παρθένους, η κοινωνικότητά σας αλλάζει αυτή την στιγμή και μέσα από επαφές και νέους ανθρώπους μπορείτε να κερδίσετε έδαφος σε κάτι που θέλετε. Μην αφήσετε κάλεσμα ή πρόταση ανεκμετάλλευτη.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά θέματα είναι κινητοποιημένα και είναι γεγονός πως έχετε την καλή διάθεση να τα διευθετήσετε. Προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση που άλλοι άνθρωποι ή συνεργάτες μπορούν να σας βοηθήσουν.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι το οποίο σας ταξιδεύει. Είτε αφορά πράγματι ένα ταξίδι ή την οργάνωσή του είτε ένα όραμα το οποίο αρχίζει να φαίνεται στον ορίζοντα είναι μια ημέρα κατά την οποία θα πάρετε ικανοποίηση.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες ανάγκες έχουν έρθει στην επιφάνεια και ζητούν να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να τις πραγματοποιήσετε. Επαφές με συγγενείς ή ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός σας θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις συνδέσεις κάθε είδους. Η ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων θα πρέπει να γίνει με τακτ και μαεστρία. Διαφορετικά κινηθείτε μόνη/ος στην κατεύθυνση που έχετε επιλέξει.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δεν είναι βοηθητικά για ενέργειες και δράσεις για τις οποίες δεν έχει γίνει καλός σχεδιασμός. Ειδικά αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλους ανθρώπους στο πρόγραμμά σας θα πρέπει να λειτουργήσετε αρκετά ευέλικτα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε χαρά. Χαλαρώστε και ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας ταξιδέψει σε κόσμους που αισθάνεστε οικεία, σε ονειρικούς προορισμούς.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα