Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου

Αυτά είναι τα 2 τυχερά ζώδια του Μαΐου

Ο Κώστας Λεφάκης προχώρησε στις μηνιαίες αστρολογικές του προβλέψεις (διαβάστε τες αναλυτικά) και είπε στα 12 ζώδια τι θα συμβεί στις 31 ημέρες του Μαΐου. Μόνο 2 ωστόσο, είναι τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του μήνα, καθώς η Σύνοδος που συναντάμε κάθε 14 χρόνια έφτασε και είναι σκληρή και επεισοδιακή...

Αυτά είναι τα 2 πιο τυχερά ζώδια του Μαΐου, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζωδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ευχάριστο σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα.

Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν νέες γνωριμίες, κοινωνικές δραστηριότητες και κάποιες κοντινές μετακινήσεις. Στη συνέχεια θα είστε πολυάσχολοι και καλό θα ήταν να ξεχωρίσετε τους τομείς ενδιαφέροντός σας. Οι περισσότεροι έχετε γενέθλια αυτόν τον μήνα και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις, να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, ή να κατοχυρώσετε ένα επαγγελματικό δικαίωμα. Πρέπει να τα έχετε όλα έτοιμα πριν το τέλος του μήνα καθώς ο Δίας φεύγει από το ζωδιό σας και περνά σε εκείνο των Διδύμων. Φέρνει αλλαγές για αυτές που πρέπει να έχετε προνοήσει.

Δίδυμοι
Οι μέρες του Πάσχα διαφαίνονται κοινωνικές, αλλά και επαγγελματικά δραστήριες. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους άλλους.

Αισθηματικά ο μήνας σας θέλει σταθερούς σε αποφάσεις, ειλικρινείς σε συζητήσεις και υποχωρητικούς στα αδιέξοδα. Ο μήνας αυτός μπορεί να θεωρηθεί και το κλείσιμο μιας περιόδου με πολλές υποχρεώσεις που σας οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια. Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας το τελευταίο δεκαήμερο και εγκαινιάζει μια νέα εποχή δράσης, επικοινωνίας, ανάπτυξης, σπουδών, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσας καθημερινότητας. Δώστε προσοχή στα πρακτικά σας ζητήματα και δημιουργήστε το κατάλληλο πλέγμα ασφάλειας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

.youweekly.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα