Ζώδια: Αυτά τα τέσσερα είναι τα πιο ευαίσθητα

Ζώδια: Αυτά τα τέσσερα είναι τα πιο ευαίσθητα

Ορισμένα ζώδια έχουν δυνατές, ανθεκτικές καρδιές που μπορούν να επανέλθουν γρήγορα μετά από χωρισμούς. Ωστόσο άλλα ζώδια δυσκολεύονται να επουλώσουν τα τραύματα τους, επειδή οι καρδιές τους γίνονται κομμάτια μετά από κάθε απόρριψη και χωρισμό.

Τα 4 ζώδια που έχουν εύθραυστη καρδιά και είναι πολύ ευαίσθητα

Ταύρος
Είστε ένα σκεπτόμενο, ευαίσθητο ζώδιο, γι’ αυτό δεν θα σας είναι εύκολο να ξεπεράσετε τη στενοχώρια. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να επουλώσετε τον πόνο που σας προκάλεσε ένας σύντροφος, αφού τον εμπιστευόσασταν και πιστεύατε ειλικρινά ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας πληγώσει.

Η καρδιά σας είναι φτιαγμένη από γυαλί αλλά πρέπει να σταματήσετε να το βλέπετε αυτό ως κάτι κακό. Είναι όμορφο που αγαπάτε τόσο σκληρά και να νοιάζεστε τόσο βαθιά. Είναι όμορφο το γεγονός ότι είστε πρόθυμοι να εμπιστευτείτε τόσο πολύ το άτομο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας.

Παρόλο που μπορεί να χρειαστείτε λίγο χρόνο για να προχωρήσετε με την ζωή σας μακριά του, αυτό δεν πειράζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επισπεύσετε τη διαδικασία. Τελικά θα θεραπευτείτε. Απλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα