Οι σχέσεις βελτιώνονται για 5 ζώδια από 22 έως 28 Απριλίου

Οι σχέσεις βελτιώνονται για 5 ζώδια από 22 έως 28 Απριλίου

Όταν δεν είμαστε πλέον σε θέση να αλλάξουμε μια κατάσταση, καλούμαστε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας. Συχνά, ειδικά στον έρωτα, δεν μπορείτε πάντα να προχωρήσετε μπροστά ή να αλλάξετε τα πράγματα τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε.

Αυτό συμβαίνει όχι επειδή μια συγκεκριμένη σχέση ή δέσμευση δεν προορίζεται για εσάς, αλλά επειδή είναι γραφτό να περάσετε από μια περίοδο προβληματισμού για να βεβαιωθείτε ότι κινείστε με τρόπους που υποστηρίζουν την αγάπη που θέλετε να οικοδομήσετε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών, μπορεί να νιώθετε πρόκληση να προσπαθήσετε να αναλάβετε δράση ή να κάνετε πιο γρήγορα πράγματα. Η πιο σημαντική πτυχή, όμως, που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι όποιες καθυστερήσεις έχουν γίνει είναι μόνο προς όφελός σας.

Η εβδομάδα φέρνει το πραγματικό τέλος της περιόδου των εκλείψεων με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, δίνοντας μια νέα προοπτική στο τι σημαίνει να κατέχεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αν και οι επιπτώσεις της έκλειψης υπάρχουν πάντα στο παρασκήνιο, κινώντας τα νήματα της μοίρας, η Πανσέληνος στον Σκορπιό αντιπροσωπεύει το τέλος της φάσης των απροσδόκητων και ξαφνικών αλλαγών στη ζωή σας.

Η εβδομάδα της 22ας Απριλίου φέρνει επίσης το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Κριό, γεγονός που σας επιτρέπει να πάρετε όσα μάθατε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναστοχασμού και να νιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με τους τρόπους που επιδιώκετε.

Πρόκειται για μια επιστροφή στη μνήμη σας για το τι θέλετε από τις σχέσεις και την αγάπη. Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ευκαιρία αυτής της εβδομάδας να θυμηθείτε στο βαθύτερο πυρήνα σας τι είναι η αγάπη.

Με την Πανσέληνο να ενεργοποιεί το βαθιά συναισθηματικό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη βαθύτερη έκφραση της αγάπης, γνωρίζοντας ότι ό,τι κι αν έλαβε χώρα για να φτάσετε σε αυτή τη στιγμή άξιζε τον κόπο. Είστε επιτέλους έτοιμοι να γυρίσετε τη σελίδα και να αρχίσετε να γράφετε τη μεγάλη ερωτική ιστορία που πάντα ονειρευόσασταν.

Οι σχέσεις βελτιώνονται για 5 ζώδια από 22 έως 28 Απριλίου

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό ανατέλλει την Τρίτη στον οίκο σας της αγάπης και του ρομαντισμού. Η Πανσέληνος αντιπροσωπεύει ένα σημείο καρποφορίας και εκδήλωσης που ξεκίνησε από τη νέα σελήνη.

Αναλογιστείτε τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023, για να καταλάβετε τι μπορεί να σημαίνει αυτή η σελήνη για εσάς. Κατά τη διάρκεια μιας νέας σελήνης, κάτι είχε αρχίσει να παίρνει μορφή είτε επρόκειτο για μια νέα σχέση είτε για μια προοπτική στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τον έρωτα.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, αναλογιστήκατε την πρόοδό σας και πώς αυτή ευθυγραμμίζεται με αυτό που ελπίζατε να δημιουργήσετε. Τώρα μπαίνετε σε ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο αγάπης.

Η ενέργεια του Σκορπιού είναι απέραντη και βαθιά, δημιουργώντας μια ισχυρή επιθυμία για μια ψυχική ένωση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν και αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα ζήλιας ή άγχους, σας ζητά επίσης να τα θεραπεύσετε, ώστε να μπορέσετε να αγκαλιάσετε την πληρέστερη έκφραση της αγάπης.

Η συναισθηματική σας ευαλωτότητα με τον σύντροφό σας θα γίνει η υπερδύναμή σας αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό να είστε πιο ειλικρινείς σχετικά με το πώς αισθάνεστε και τι θέλετε από τη σχέση σας. Καθώς ανοίγεστε, εμπιστευόμενοι ότι είναι ασφαλές να το μοιραστείτε, τότε μπορείτε επίσης να αρχίσετε να βελτιώνετε και να προχωράτε τη σχέση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλα όσα επιθυμείτε να είναι η αγάπη μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα και να επιτρέψετε στον σύντροφό σας να δει την καρδιά σας.

Καρκίνος

Η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνά τον οίκο σας της χαράς, της δέσμευσης και του γάμου, βοηθώντας σας να χτίσετε τα θεμέλια που χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στη σύνδεσή σας. Με όλα όσα περάσατε τον τελευταίο χρόνο, οι αλλαγές στις σχέσεις έπαιξαν κεντρικό ρόλο στη ζωή σας.

Δεν αρκεί απλώς να τελειώσετε ή να ξεκινήσετε μια σχέση. Πρέπει να αναπτυχθείτε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την αγάπη και στο τι βάζετε στα θεμέλια της σύνδεσής σας. Αφιερώστε χρόνο για να αναλογιστείτε όχι μόνο τι θέλετε, αλλά και τι μάθατε που σας επέτρεψε να μπείτε σε μια νέα φάση της ερωτικής σας ζωής, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανθίσει η αγάπη στην πληρέστερη έκφρασή της.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα φωτίσει τον ουρανό την Τρίτη, φέρνοντας μια στιγμή καρποφορίας στη σχέση και τη ζωή σας συνολικά. Όπως συμβαίνει με κάθε Πανσέληνο, μπορεί να είναι χρήσιμο να προβληματιστείτε σχετικά με τη Νέα Σελήνη για να προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα τι μπορεί να βγει στην επιφάνεια.

Σε αυτή την περίπτωση, κάτι ξεκίνησε γύρω από τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023, που θα καταλήξει να επηρεάσει τη ρομαντική σας δέσμευση και την αίσθηση της ολοκλήρωσης που έχετε στη ζωή σας. Όπως συμβαίνει με κάθε Πανσέληνο, πρέπει να έχετε επίγνωση του τι μπορεί να χρειάζεται να μείνει πίσω, ώστε να μπορέσετε να ανοιχτείτε για να δεχτείτε πλήρως αυτό που σας προσφέρεται.

Με την ενέργεια του Σκορπιού, καθοδηγείστε να πιστέψετε ξανά στην αγάπη. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιείτε όλες τις ανάγκες σας όταν πρόκειται για τη σχέση σας και να θυμάστε ότι το άτομο με το οποίο είστε μαζί θα πρέπει στην πραγματικότητα να κάνει τη ζωή σας καλύτερη. Αξίζετε όχι μόνο να είστε ερωτευμένοι, αλλά και να είστε ευτυχισμένοι στον έρωτα.

Ιχθύες

Αν και οι άλλοι μπορεί να σκέφτονται πώς να βελτιώσουν τη σχέση τους ή να αναζωπυρώσουν αυτή τη ρομαντική σπίθα, εσείς μπορεί να ονειρεύεστε περισσότερο μια νέα αγάπη. Μια αγάπη που μπορεί να τιμήσει όλα όσα είστε και να σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους δρόμους και περιπέτειες στη ζωή.

Ως ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια, είστε γεννημένοι εραστές, αλλά συχνά έχετε προκλήσεις στις σχέσεις με όρια. Γνωρίζετε την αξία σας, αλλά δυσκολεύεστε να υποστηρίξετε αυτό που σημαίνει πολλά για εσάς. Μόλις μάθετε αυτά τα μαθήματα, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή, είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε μια νέα εποχή πραγματικά μαγικής αγάπης.

Την Τρίτη, η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα πυροδοτήσει την επιθυμία για μεγαλύτερη επέκταση στην ερωτική σας ζωή. Ο Σκορπιός κυβερνά τον τομέα της ζωής σας που αντιπροσωπεύει την αφθονία, τα νέα ξεκινήματα και την περιπέτεια.

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σε αυτό το ζώδιο θα αποζητάτε μια βαθιά συναισθηματική και πνευματική ρομαντική σύνδεση. Μπορείτε να αναλογιστείτε τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που ανέτειλε στις 13 Νοεμβρίου 2023, για να καταλάβετε καλύτερα τι μπορεί να καρποφορήσει στη σχέση σας αυτό το διάστημα.

Είτε πρόκειται για το ανέβασμα μιας υφιστάμενης σχέσης σε νέο επίπεδο, είτε για τη γνωριμία με κάποιον νέο, είτε για τη δημιουργία μιας βαθύτερης αίσθησης σκοπού στη σχέση σας, η ενέργεια του Σκορπιού σας κάνει να εστιάσετε στο δεσμό που μοιράζεστε με το σύντροφό σας.

Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι αφιερώνετε χρόνο για να συνδεθείτε πραγματικά, να μοιραστείτε και να οικοδομήσετε αυτή τη σύνδεση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι η αγάπη είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής.

Ζυγός

Υπάρχει μεγάλο όφελος από το να προχωράτε αργά και να αφήνετε τον χρόνο να σας αποκαλύψει ό,τι είναι απαραίτητο. Υπήρξε μια έντονη δραστηριότητα στο ζώδιο του Κριού τον Απρίλιο, η οποία όχι μόνο προκάλεσε την επιθυμία για νέα ξεκινήματα με την Ηλιακή Έκλειψη της Νέας Σελήνης, αλλά και μια περίοδο επιβράδυνσης και επανεξέτασης των όσων συνέβησαν στη σχέση σας πριν αναλάβετε οποιαδήποτε δράση λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να στραφεί σε ορθή πορεία την Πέμπτη, θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο βήμα προς την προσέλκυση και τη δημιουργία της υγιούς αγάπης που ξέρετε ότι σας αξίζει.

Ο Κριός κυβερνά τον ρομαντικό σας τομέα, ο οποίος επηρεάζει όχι μόνο τα θέματα αγάπης αλλά και τις σχέσεις που επιλέγετε. Με τους Δεσμούς της Μοίρας στο ζώδιο του Ζυγού και του Κριού για όλο το 2024, αυτό σημαίνει ότι αυτή θα είναι μια χρονιά επανάστασης για εσάς βοηθώντας σας να αναπτυχθείτε και να εκδηλώσετε μια υγιή αγάπη.

Η Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης έλαβε χώρα στις 8 Απριλίου. Παρόλα αυτά, ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος καθιστώντας πιο δύσκολο να προχωρήσετε μπροστά ή να πάρετε την πρωτοβουλία να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας.

Ακόμη και οι πτυχές των θετικών αλλαγών καθυστερούν καθώς δεν ήσασταν σίγουροι πώς να εκφράσετε αυτό που νιώθατε. Αυτές οι καθυστερήσεις εξυπηρετούν πάντα έναν ανώτερο σκοπό. Έτσι, καθώς ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Κριό, θα έχετε επιτέλους τη δυνατότητα να κάνετε αυτή τη σημαντική συζήτηση, να πάρετε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις και να νιώσετε ότι είστε σε θέση να προχωρήσετε τα ερωτικά θέματα.

Αναγνωρίστε ότι η άρση των εμποδίων σας επιτρέπει να είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε την καρδιά σας όπου κι αν αυτή σας οδηγήσει.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε πιο δύσκολο να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας όταν το σύμπαν σας ζητά επίσης να επιβραδύνετε. Μερικές φορές νιώθετε σχεδόν σαν να σας ρωτούν αν είστε σίγουροι ότι θέλετε πραγματικά να εκδηλωθείτε. Φυσικά, αυτός είναι ο σκοπός του θεϊκού συγχρονισμού.

Πρόκειται για το πώς τα αστέρια βοηθούν όχι μόνο να φέρουν δύο ανθρώπους κοντά, αλλά και να σας δώσουν αρκετό χρόνο για να είστε σίγουροι για την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να οδηγήσετε τη σχέση σας. Θα περάσετε μια μεγάλη περίοδο μετασχηματισμού στην ερωτική σας ζωή φέτος, καθώς ο Βόρειος Δεσμός, κυβερνήτης της μοίρας σας, θα βρίσκεται στον Κριό, ο οποίος κυβερνά το γάμο, τη δέσμευση και τη χαρά.

Έτσι, εκμεταλλευτείτε τις περιόδους περισυλλογής ως ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και τι πλανάται στον ορίζοντα με την υπόσχεση ότι όλα θα αξίζουν τον κόπο.

Την Πέμπτη, ο Ερμής θα πραγματοποιήσει ορθόδρομη πορεία στον Κριό, τερματίζοντας αυτή την περίοδο προβληματισμού και αμφισβήτησης και επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ενώ μπορεί να είχατε ατελείωτες σκέψεις τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τη σχέση σας ή τους πρώην σας αυτό θα τελειώσει, επιτρέποντάς σας να αποκομίσετε τους καρπούς αυτής της περιόδου.

Καθώς ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, θα είστε σε θέση να παίρνετε αποφάσεις που προέρχονται πραγματικά από μια θέση διαύγειας, πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσετε επίσης εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Προσέξτε τι βγήκε στην επιφάνεια, ειδικά αν αλλάζει τον τρόπο που θέλετε να προσεγγίσετε τον έρωτα, επειδή ο ανάδρομος Ερμής δεν εμφανίζεται αυστηρά για να προκαλέσει προκλήσεις, αλλά για να σας δώσει χρόνο να αναλογιστείτε το ρόλο που έχετε στη σχέση σας.

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης μιας δέσμευσης. Ωστόσο, αν ξέρετε κατά βάθος ότι η σχέση στην οποία βρίσκεστε είναι εκεί που πρέπει να είστε, τότε δεν πρέπει να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από το να τα δώσει όλα.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα