Τα 2 ζώδια που θα έχουν τύχη και αφθονία σε όλους τους τομείς

Τα 2 ζώδια που θα έχουν τύχη και αφθονία σε όλους τους τομείς

Σήμερα είναι η ημέρα που πολλοί από εσάς θα έχετε την τύχη να βιώσετε στιγμές που θα τις απολαύσετε πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στον Άρη και τον Ουρανό που ευθυγραμμίζονται στους Ιχθύς, στις 16 Απριλίου 2024, δύο πολύ τυχερά ζώδια θα περάσουν πολύ καλά λόγω της αφθονίας που θα έχουν.

Για να σας φανερωθεί η αφθονία που αναζητάτε, πρέπει πρώτα να απελευθερωθείτε από αυτοπεριορισμούς ή περιορισμούς που σας κρατούν σε έναν φαύλο κύκλο. Η καρδιά σας δεν γνωρίζει μόνο τον δρόμο προς τη μεγαλύτερη αγάπη αλλά και την πιο ικανοποιητική αίσθηση της αφθονίας. Καθώς βουτάτε βαθύτερα σε αυτήν την αλήθεια, η ελευθερία που τελικά λαμβάνετε προέρχεται από όλα όσα δεν προορίζονταν ποτέ πραγματικά για εσάς — έτσι μπορείτε να έχετε το θάρρος να επιδιώξετε αυτό που είναι.

 
Τα 2 ζώδια που θα έχουν σήμερα αφθονία και τύχη
Παρθένος
Κριός

Παρθένος
Η φράση του Παρθένου για την αφθονία: Απελευθερώνομαι από οτιδήποτε με κρατούσε πίσω από το να ζήσω την ζωή μου με αφθονία. 

Ο Άρης στους Ιχθύς θα ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας μια ευκαιρία για τον τρόπο που λειτουργείτε στις σχέσεις και την επένδυσή σας στα όνειρά σας. Ο Άρης στους Ιχθείς υποκινεί μεγαλύτερη δράση και πρωτοβουλία στη σχέση σας, καθώς σας τραβάει να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, να προχωρήσετε και να νιώθετε ότι εξελίσσεστε μαζί.

Θα αναδείξει θέματα που σχετίζονται με την αφθονία, τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες, υπενθυμίζοντάς σας ότι ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας – πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα όνειρά σας για τη ζωή.

Πολλές φορές, στις ρομαντικές σχέσεις, μπορεί να υπάρξει ένα αίσθημα θυσίας καθώς αισθάνεστε ότι σας πιέζουν να αφήσετε πίσω ορισμένα όνειρα και ότι έχετε ευθύνη απέναντι στον σύντροφό σας ή ίσως ακόμη και στα παιδιά.

 Η ρομαντική σας σχέση θα πρέπει επίσης να σας ενθαρρύνει να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ποτέ λόγος να αφήσετε ένα συγκεκριμένο όνειρο στην άκρη, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.

Μπορεί να επιθυμείτε μια νέα περιπέτεια στη ζωή, η οποία είτε περιλαμβάνει ταξίδια, εργασία από το σπίτι, επιστροφή στο σχολείο ή την έναρξη μιας δικής σας επιχείρησης.

Η ενέργεια που υπάρχει, σας ενθαρρύνει να επενδύσετε ξανά στον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που εμπεριέχουν  προσωπική ελευθερία. Η αγάπη απαιτεί χώρο για να αναπτυχθεί ο κάθε άνθρωπος. Εάν καλείστε να αναζητήσετε μια νέα εμπειρία ή προσπάθεια, τότε πρέπει να ακούσετε την ψυχή σας και να την εμπιστευτείτε. Αυτό δεν θα φέρει μόνο αφθονία στη ζωή σας, αλλά θα ωφελήσει επίσης τη σχέση σας.

Κριός
Η φράση του Κριού για την αφθονία: Η ελευθερία είναι πλούτος

Εξακολουθείτε να βρίσκετε τον προσανατολισμό σας μετά τη Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας και ο ανάδρομος Ερμής επιβράδυνε τη διαδικασία. Αν και υπάρχει πάντα ένα όφελος από τη διαδικασία στην οποία βρίσκεστε, ανεξάρτητα από το πόσο αργά ή γρήγορα προχωρά, σε αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να στραφείτε σε αυτό που έρχεται αντί να προσπαθείτε να βιάσετε πράγματα. Θα φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε, αλλά το ταξίδι στην πορεία, σε αυτή την περίπτωση, έχει επίσης σημασία.

Ο Άρης στους Ιχθείς θα ευθυγραμμιστεί με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνοντάς σας να καταλάβετε ότι η προσωπική ελευθερία να εξερευνήσετε την εσωτερική σας αλήθεια είναι τελικά η υψηλότερη μορφή πλούτου. 

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο στο να σας έρθει μια θεϊκή ιδέα και να την πραγματοποιήσετε, αλλά και στο να μπορέσετε να ζήσετε τη ζωή που είναι για εσάς. 

Όταν αισθάνεστε ελεύθεροι, μπορεί επιτέλους να σας φανερωθεί η άφθονη ζωή που πάντα λαχταρούσατε.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε τα θέματα της ελευθερίας στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να διατυπώσετε και να λέτε την αλήθεια σας και να κάνετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο έπακρο τα όνειρα σας, είναι με το να διασφαλίσετε ότι είστε ελεύθεροι να το κάνετε. Σε αυτή την περίπτωση, η ελευθερία δεν γίνεται απλώς μια βασική ανάγκη, αλλά και το πρώτο βήμα προς την οικονομική και ρομαντική αφθονία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα