Αυτά τα τέσσερα ζώδια βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση μετά την έκλειψη

Αυτά τα τέσσερα ζώδια βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση μετά την έκλειψη

Η εποχή του Κριού άνοιξε ένα μίνι κουτί της Πανδώρας για όλους μας. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου 2024, ήταν συνδεδεμένη με την ταυτότητα και την κατεύθυνσή μας. Ενώ η σεληνιακή ενέργεια ήθελε να κάνουμε ειρήνη και να σκεφτούμε την εφαρμογή της διπλωματίας, η έκλειψη Ηλίου ήταν τολμηρή στο ζώδιο του Κριού. Τα μηνύματα από αυτή τη διέλευση συνδέονται με την ταυτότητα, την ανακάλυψη του σκοπού μας και τη διοχέτευση της βασικής ενέργειας κοιτάζοντας μπροστά με περισσότερο θάρρος.

Τώρα που πλησιάζουμε πιο κοντά στην εποχή του Ταύρου, τα πράγματα σιγά σιγά γίνονται πιο ελεγχόμενα και ισορροπημένα. Μόλις τελειώσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής, η εποχή του Ταύρου υπόσχεται να μας γειώσει και να αρχίσει να φυτεύει νέους σπόρους. Όσο για τα ζώδια που επηρεάστηκαν περισσότερο, ο Κριός και ο Ζυγός άντεξαν τα περισσότερα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Ωστόσο, καθώς αλλάζουμε ταχύτητες, θα δούμε πώς αυτή η διαδικασία άνοιξε τις πόρτες για να ευδοκιμήσουν άλλα σημάδια.

4 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά μεταμόρφωση τώρα που η εποχή των εκλείψεων έχει τελειώσει

Κριός
Αφού υπομείνετε μεγάλο μέρος της μεταμορφωτικής ενέργειας που εμπνέεται από την έκλειψη, αισθάνεστε πολύ πιο ελεύθεροι μέχρι το επόμενο σετ εκλείψεων αργότερα μέσα στο έτος. Ο Μάιος μοιάζει ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για εσάς, ειδικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Δία έτοιμο να μπει στους Διδύμους. Τώρα πηγαίνετε με τη ροή και καταλαβαίνετε τι σας έχουν διδάξει. Είναι πολύ πιο εύκολο τώρα να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Οι σχέσεις μπορούν επίσης να λάβουν μια σπίθα καθώς αρχίζετε να αλλάζετε την προοπτική σας και να νιώθετε πιο άνετα με τη ροή των πραγμάτων. Ένα νέο ταξίδι ξεκινά για εσάς και η εποχή του Ταύρου σας βοηθά να εξερευνήσετε τους θησαυρούς που θέλετε να ανακαλύψετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα