Τα 3 καλύτερα ζώδια για να έχεις φίλες

Τα 3 καλύτερα ζώδια για να έχεις φίλες

Η φιλία είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας κι είμαστε πραγματικά «τυχεροί» όταν έχουμε στο πλευρό μας φίλους που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί τους χαρές και λύπες, μας συντροφεύουν στα ξενύχτια ή τις διακοπές και είναι το στήριγμά μας στα δύσκολα. Παρακάτω θα διαβάσεις ποια ζώδια είναι οι best friends που θα μπορούσες να έχεις. Αν οι φίλες σου ανήκουν σε ήδη κάποιο από αυτά, τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και θα είναι δίπλα σου στα δύσκολα και τα εύκολα. Δεν πρόκειται να σε κρεμάσουν ποτέ, θα τσακιστούν να έρθουν, αμέσως μόλις τους τηλεφωνήσεις και τους ζητήσεις βοήθεια ενώ αν δώσουν τον λόγο τους για κάτι, δε θα τον πάρουν πίσω, ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να σου την «πουν» αν πιστεύουν ότι κάνεις βλακεία, δε θα σου χαριστούν καθόλου γιατί θεωρούν υποχρέωσή τους να σου πουν την αλήθεια. Επίσης, πολύ σημαντικό, θα σε σπρώξουν να επιτύχεις τους στόχους σου και θα χαρούν στην κάθε νίκη σου!

 
ΖΥΓΟΣ


Πολλοί λένε ότι αν θέλεις φίλη για μια ζωή, επίλεξε μια Ζυγίνα. Είναι η φίλη-θεραπεύτρια επί των ερωτικών κυρίως θεμάτων και η καλύτερη συμβουλάτορας σε θέματα σχέσεων. Είναι πάντα πρόθυμη να ακούσει τον καημό σου και να σου δώσει τη στήριξή της αλλά και κίνητρα για να συνέλθεις. Θα σε πηγαίνει από εδώ και από εκεί, θα σε επισκέπτεται συνεχώς, θα σου παρουσιάζει με χιούμορ την κατάσταση και θα σταματήσει μόνο όταν ξαναπάρεις τα πάνω σου. Επίσης, έχει καταπληκτικό γούστο, της αρέσει να περιστοιχίζεται από όμορφες παρουσίες και δε θα ζηλέψει ούτε τα ρούχα, ούτε την ωραία σου εμφάνιση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα είναι η Νο 1 παρηγορήτρα και θα είναι εκεί για σένα, αν πληγωθείς, μέρα ή νύχτα. Θα συμπάσχει, θα σου κρατά το χέρι και θα σου δίνει χαρτομάντιλα να σκουπίσεις τα δάκρυά σου, αφήνοντάς σε να μιλάς με τις ώρες και να λες τον πόνο σου, χωρίς να σε κριτικάρει ή να σου τα «χώσει». Πάντα θα σου βρίσκει ελαφρυντικά, θα σε δικαιολογεί και θα σε σπρώχνει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Επίσης, είναι και εχέμυθη! Ό,τι της εμπιστευτείς θα φροντίσει να το «ξεχάσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα